Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadná pneumatika

Od: martinpeugeot® odpovědí: 4 změna:
dobrý den mám na aute vadnou jednu letní pneu-skáče-je vadná dal jsem ji dozadu, nicméně chci resit aby to bylo ok... bud sehnat tu samou nekde na bazaru nebo koupit nové pneu a dát dve na auto a dve schovat nebo dát na auto vsechny 4 nové? ostatní tři pneu jsou ještě dobré... diky ( berlingo 2006) peńeu je : good year 185/65 R15 88H , 3115

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A není to jen špatně vyvážené? Podle mne je podstatné co na to řekne pneuservis !

Pokud jsou ostatní dobré, tak by byla škoda je vyhazovat

hodnocení

0x
" nebo koupit nové pneu a dát dve na auto a dve schovat nebo dát na auto vsechny 4 nové? "nebo koupit třeba pouze dvě na nápravu

hodnocení

0x

Ja by som pozrel rezervu v kufri pokial ma auto plnohodnotne koleso. Ak je to rovnaka pneu pouzival by som toto koleso namiesto toho vadneho. Co sa tyka vadneho kolesa tak na vyvazovacke je mozne pozriet si stav pri rotovani kolesa,teda hadzavost do stran resp.hore/dole.Na konstatovanie servisaka by som sa nespoliehal,chcel by som to vidiet. Vadnu pneu by som vyzul a pouzil cokolvek namiesto nej ako rezervu v pripade ze sucasna rezerva je ten isty dezen ,ved v pneuservise by sa uz nieco naslo. A v kufri je uz jedno co je tam hodene,len nech je to konstrukcne o.k. a nech sedi rozmer.

Zhanal by som rovnaku pneu,ak by sa nepodarilo tak by som kupoval iba pneu na jednu napravu.

riva
hodnocení

0x

Třeba je vadný tlumič.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]