Dobrý večer. Takový poznatek z dnešní cesty do práce... Mám Škodu Scala, r.v. 21. Ráno cestou domů se mi rozsvítila rezerva. Jelikož tankuji v Polsku, kam jedu zítra, natankoval jsem za 400. Palivoměr ukazoval skoro polovinu nádrže. Říkal jsem si, že je to nějak moc... ale co už. No a večer jedu do práce a palivoměr ukazuje o celý díek méně než když jsem ujel ty dva kilometry z pumpy domů. A teď cestou mi to kleslo o celý další dílek na stupnici :-D Takže jsem jeden díl stupnice nad rezervou, což už odpovídá tankování za 400. Co to je?! Nevíte jak je řešeno měření paliva v nových autech? Asi už to není plovák že? Tak nějaká softwarová chyba? Díru v nádrži vylučuji, to bych měl v garáži louži ;-
Nevím jestli je to jen u Škody a u všech modelů, ale mají takovou vychytávku, kdy první polovinu nádrže klesá ukazatel pomaleji. Měl jsem i Fabii a také jsem si toho všímal, kdy jsem na první polovinu jezdil jezil a pořád nic, jakmile klesla ručička pod polovinu, byl jsem za chvilku na rezervě. U BMW ukazatel zohledňoval i spotřebu.
Dobrý den. Já to mám u fábie r.v2019.Nahoru leze pomaleji,ale dolů to je sešup. Když to narvu naprasáka až k víčku.(vím že by se nemělo).Tak prvních skoro 200.jedu aniž by se mi hla ručička.
krupkapetr
Ano vím o tomto “nešvaru“, ale já to u auta za tři čtvrtě roku nesledoval a navíc jsem tam jen šprknul deset litrů... Zvláštní :-
Tak on to už asi nebude jen potenciometr připojený na budík jako před 30 lety (mimochodem i tam by se dal odpor dráhy vyladit, aby ručička odpovídala ne hladině, ale množství). Udělat to tak, aby palivoměr ukazoval reálnou hodnotu benzínu v nádrži přece dnes nemůže být absolutně problém. Spíše bych to viděl tak, že je to z nějakého důvodu záměrně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.