Nejste přihlášen/a.
To by mě taky zajímalo. Nemám to ještě prozkoumané.
Zkus vytáhnout rádio a mrknout, zda je tam volný kabel připáskovaný bindrem na hlavní kabeláž zezadu těch volných vypínačů na středovém panelu.
Nebo jestli nemáš jednodužší sundat přihrádku spolujezdce a hledat tam konektor na spínač.
...
Ty kabelové svazky (hlavní) byly dost na zakázku a vše v kuse nahotovo. Né jak u Felicie, kde jen k hlavnímu svazku přidávali jednotlivé svazky výbav a bylo to supr modulární. U Fabie jsi chtěl PTC, tak ti vyrobili svazek s přípravou na PTC. Stejně tak světlo do přihrádky spolujezdce nebo příprava na varovná světla do tapců dveří (ta červená u kapes. To třeba zrovna u své Classic nemám a dodělávám, že párám drátky s comfotky a relé z jednoho svazku z Elegance a svůj hlavní svazek doplńuji. Kéž by to bylo jak u Feliny, že bych dopojil vždy hotovou kabeláž na nachystaný konektor výbav...
...
Jakou máš jednotku bagů? Její číslo dílu je pod kobercem po sundání středového tunelu nebo na diagu ve vagu.
S Fábiema se do této specifické hloubky začínám seznamovat, jak jsem jednu letos koupil a tuním výbavy. Základ bych věděl, ale tohle je docela špek i na mě.
Ale tuším z uložta mám schémata na F1. Kdyby jsi je tam nenašel, tak je uplouduju.
Jsou v tom novém systému a když si zvykneš, tak i slušně čitelná, ale není to jak schéma u Favorita, kdy bylo nakreslené komplet celé auto na jednom papíru. Kdyby jsi měl ta nová schémata problém číst, tak tě to naučím. Protože třeba mlhy najdeš pro příklad celou trasu na více stranách dle toho, kde končí linie drátu. Pak máš co potřebuješ třeba na stranách 20, 39,100 a 230... třebas...
Máš i airbagy v sedadlech?
Kody dílů na spínač a kontrolku případně konektory máš nebo je chceš napsat?
To já jo. A za to, že je uvnitř jedna blbá žlutá ledka je to docela pálka.
6Y0 919 235
Tady jsem našel i nějaký článek. Ten spínač má několik kontaktů uvnitř samostatně oddělených. Předpokládám jeden na přepínání pytle, odporu nebo se tím odporem deaktivuje v jednotce nějaký povel a další spínač asi na kontrolku, pokud tu kontrolku nebudí sama jednotka. To by napověděla až schemata.
Barvičky a průřezy supr. Já si už zvyk. Začali s těmahle schématama u Feld.
Kontrolku ve stropním světle jsem viděl snad jen u Passata B5,5
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.