Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybová hláška 0194, 0188 a 0602 + svítí kontrolka EDC

Od: michalll odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, koupil jsem Iveco Daily 2,3 rok 2008, zdálo se to jako vyhodná koupě, předchozí majitel říkal že je všechno v pořádku a auto je bez investic ale do budoucna by to chtěl vyměnit pouze váhu vzduchu protože to občas nechtělo táhnout a rozsvítila se kontrolka EDC, to mi nevadilo jelikož nemám problém s většinou oprav (pokud se tedy nemusí rozebírat celý motor) ovšem hned jak jsem ho přivezl domů tak odešla baterie, musel jsem vyměnit všechny filtry a olej, když jsem přezouval gumy jelikož byla každá jiná(což mě vůbec nenapadlo, zkontrolovat jsem jen přední a zadní a počítal s tím že je obutá na dvou na přední nápravě a jiných na zadní), brzdové desky už to taky měly za pár, potom jsem zjistil že nefunguje centrální zamykání, nějaké senzory atd. všechno bych ještě zvládnul ale teď jsem s tím byl na diagnostice jelikož i po koupi a výměně váhy vzduchu a smazání chyb se podruhé objevily tyto chybové hlášky. Prosím o radu kde začít co kontrolovat, případně vyměnit abych věděl jak moc to bude nákladné jelikož už opravdu uvažuji o vrácení ikdyž na druhou stranu si říkám že po 14 dnech oprav už bych to alespoň mohlo mít vychytané mouchy. Předem děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

iveco-club.com/...

doplněno 10.09.22 10:41:

avtotachki.com/...

Pravdepodobne bude problém s reguláciou turba alebo samotným turbom. Je tam problém aj s lambdou a egr ventilom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]