Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK a vyzvednuti znacek

Od: tomas* odpovědí: 14 změna:

Odhlasil jsem auto a ted potrebuji znovu vyzvednout znacky. Nicmene mezitim mi propadla STK. Jaky je postup a pripadne jak zavezt auto bez znacek na STK? Je mozne nekde vyzvednout docasne papirove znacky, abych dojel na STK kontrolu nebo musim nechat auto odtahnou, udelat STK a pak jit s novou STK vyzvednout znacky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Auto na STK nechat odvézt odtahovkou/na podvalu, a pak s platnou TK na úřad pro značky. Taky musíte mít platné povinné ručení.
Tedy pokud se bavíme o dočasném vyřazení z provozu, vy píšete "odhlásil jsem", ale to snad ani jen tak nejde.

hodnocení

3x

Auto naložit, nechat udělat TK a teprve s platnou kontrolou vyzvednout značky z depozita. Bez platné TK je nevydají, ale na STK je v případě, že je to zapsané TP, nepotřebuješ. Akorát to tam holt nesmí jet po kolech, když nemá značky (a platnou TK).

tomas*
hodnocení

Nejde nekde vyzvednout papirovou znacku, podobne jako kdyz se vozi auto z ciziny? Auto jsem jen docasne odhlasil. Bohuzel mu ted propadla technicka, jak jsem rekl.

Ne! Nejde vyzvednout papírové značky.Ty dávají jen prodejci dovezených a tuším i nových vozů.Vám nedají papírovou značku na auto, které je v depozitu a bez STK.Musíte to na vozíku dovézt na tu STK,kde jim nevadí, že nemáte spz rz, protože toto máte zaznamenané v TP.
@tomas a i kdybyste papírovou značku měl, stejně bez platné TK na silnici nesmíte.

asd1
hodnocení

2x

Postup je udělat TK a pokud projde tak jít vyzvednout z depozitu. + musí být pojištěné.

Na STK legálně na odtahovce. Pak to tam můžeš nechat stát v areálu, vyzvednout značky a odjet už po ose.

petrovic
hodnocení

0x

Vyzvednout značky, dát na auto, auto na podval a šup na STK.

Blbost, pro ukončení vyřazení vozidla musí doložit platnou TK. Takže bez TK značky nedostane.
petrovic

A jak udělá STK bez značek?

Na STK nemusí mít značky,pokud to má zapsané v TP (že jsou v depozitu) ..Pokud by je ztratil a nebo mu je ukradli-třeba jen jednu,tak by to vadilo a vyhodili by ho .

Petrovic

Takto mu značky nevydají, mýlíte se.

petrovic

Tak jsem se splet. Omlouvám se.

hodnocení

0x

Vozidlo legálně dopravit na STK, udělají technickou, pak teprve pro značky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]