Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto značka? Rozpoznání

Od: jsjskal odpovědí: 13 změna:
Zdravím, poradil by mi někdo zkušenější, jaké auto je na obrázku? Vím jen, že se jednalo o malé osobní vozidlo.
Auto značka? Rozpoznání

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Nejspíš je to mopedauto Microcar Bonny 50
09.09.22 11:51
Hezky! *palec*
jsjskal
hodnocení

To bude ono, koukám na to, diky

hodnocení

0x

Mně to trochu připomíná Fiat 126, ale nevím... každopádně podle SPZ i vzhledu to bude auto staršího data výroby, to je jisté :)

To je z televize? Pokud napíšete, kde to bylo, případně i přibližný čas, tak by šel určitě najít kvalitnější snímek, kde to bude lépe vidět.

Auto značka? Rozpoznání #2

hodnocení

0x

A lepší fotku nebo SPZ?

jsjskal
hodnocení

Bohužel nemám lepší fotku ani SPZ, je to jediná fotka z alba. Maluch to také nebyl
Takže vy tu fotku máte v počítači, a nám se prásknete mobilem vyfocenou obrazovku místo originálu? Nebo tohle je vážně "originál" a už původně to bylo focené něčím z obrazovky?

Můžete odpovědět? A jaký je to rok?

hodnocení

0x
Většinu té fotky zakrývá vozík a jeho SPZ..Fotka tím pádem dost klame..V jakém roce je to cca foceno? Bude to nějaké ošklivé auto.. Daewoo Tico? Vzdáleně to připomíná špatně vyklepaný R5 Nebo třeba nějaký Anglán?
Ta SPZ je dle mě auta a část auta zakrývá nějaká stříška na domě.
Máte pravdu.. Není to vozík,ale stříška na domě.. Každopádně to auto tak jako tak bude nějaká slátanina.. Teď podle náznaku pantu kapoty ( možná je to mřížka s krytem) mi to připomíná dodávku DAF anebo úplně první Transit..
Ale dodávka to dle tazatele být nemůže.. Takže nějaký paskvil z laminátu alá Aixam,Ligier atd..

hodnocení

0x
Má to být hádanka a chyták na rádce? Anebo ani vy netušíte co je to za auto? Nějaká malá nápověda by nebyla? Měli jste dřív toto auto? Měl ho soused? Každopádně to bylo hnusné auto .. promiňte;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]