Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi TT - - budiky ukazuji nesmysl

Od: rhadley® odpovědí: 21 změna:
Zdravím, Audi mi zacla ukazovat nesmysly na budicich .. Z ničeho nic vylitla teplota, tak se vyměnil termostat, chvíli byl klid, ale po chvíli to udělalo zase, ale zase k tomu i palivomer z ničeho nic ukázal dojezd 0km přitom tam mám v autě půl nádrže .. Nevíte co tomu muže bejt chlapi? Díky moc za rady jsem z toho už nestastnej … Do hodiny bych sem poslal výpis z diag

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

0x

Někde je v háji ukostření. Pořádně projdi konektor budíků, propípat měřákem. Pak hledat dál.

hodnocení

Dobře, dekuju moc .. Hned sem budu psát jak jsem dopadnul a ještě když jsme u toho, tak se mi mlži okno a je to mastný a parkrat se mi i stalo, ze šlo z topení kouř ..
petrovic

No, tak to Ti asi teče radiátor topení. To by odpovídalo mastnotě na skle a smradu. Palubka ven, vyměnit. Hlavně žádné utěsňovací sady do chladiče.

hodnocení

Teď jsme si všimnuli, ze u baterky je nadzvedla ta 30 pojistka, takže je nejspíš vypálena .. Nemůže to mít souvislost s tím?
petrovic

Může. Třeba má špatný kontakt a vypadává napájení.

hodnocení

0x
Diag Lambda za katem nebo kabelaž
Ta svorka 30 to je stalý napajeni
Počítam že maš na baterii černou krabičku s tavnyma pojistkama jestli jo a pišeš nadzvedla pojistka tak stejnej postup:
club-opel.cz/...
hodnocení

Jojo, mám tam ten nosič těch pojistek no ..
Audi TT - - budiky ukazuji nesmysl #2
Ta první je jasná a ty zbylý taky nic moc kup novej box v kely asi 350 na slevu navod maš do hodky nemáš co dělat
hodnocení

Díky moc objednáno A co říkáš na tu druhou chybu? Myslíš, ze to bude ta lambda?
Koukni do měřenejch hodnot mělo by na ní lítat napětí od 0.2 do 0.9V
Jak tam bude víc nebo se to napětí nebude hejbat je k.o.
Počítam že ji nikdo ještě nemenil a ma odslouženo
hodnocení

Zde je to napětí při vypnutém autě.
Audi TT - - budiky ukazuji nesmysl #3
To nebude ono nevym z hlavy co to je za skupinu ale pod oknem se píše lambda sonda myslim
Motor musi běžet jinak ti to napěti na lambdě neběhá
A když si potrebuju oveřit kera z tech dvou lambd to je tak z jedny prostě vytahnu konektor a kouknu na diag
hodnocení

Při zapnutým to lítá od 0.435v po 0.445v
Ja myslim že to neni to spravny okno pro kontrolu 2hy lambdy
hodnocení

Nemůžu to okno najít no .. nemají to tam vůbec ani popsaný v tom vcdsku

U AZF,AME jsou okna lambdy tuším 33,43,46...tak nějak. Bude to podobně.

Začni na 30ceti.

hodnocení

Chlapi
Jenom jsem nastartoval auto který bylo studeny a jak jsem vyjel, tak teplota hned vyskočila na 130…
Tak vylez šáhni na horní hadici od chladiče jestli neni tvrdá že nejde zmačknout a koukni do expanzky jestli je tam voda pak tu expanzku opatrně otevři voda nesmí jít ven ani nák výrazně nahoru
hodnocení

Hadice jsou dobrý, teď jsem si všimnul jak jsem vyměnil tu pojistkovou skříňku, tak se tam mlel ten červený kabel co je prisroubovany tou matkou k tomu kontaktu na baterce .. Byl tam závit v prdeli na ty matce .. tak snad už bude vše v cajku .. krom těch lambda sond teda no
veed.io/...
hodnocení

Zde posílám video těch lambd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]