Zdravím, Audi mi zacla ukazovat nesmysly na budicich .. Z ničeho nic vylitla teplota, tak se vyměnil termostat, chvíli byl klid, ale po chvíli to udělalo zase, ale zase k tomu i palivomer z ničeho nic ukázal dojezd 0km přitom tam mám v autě půl nádrže .. Nevíte co tomu muže bejt chlapi? Díky moc za rady jsem z toho už nestastnej … Do hodiny bych sem poslal výpis z diag
Dobře, dekuju moc .. Hned sem budu psát jak jsem dopadnul a ještě když jsme u toho, tak se mi mlži okno a je to mastný a parkrat se mi i stalo, ze šlo z topení kouř ..
petrovic
No, tak to Ti asi teče radiátor topení. To by odpovídalo mastnotě na skle a smradu. Palubka ven, vyměnit. Hlavně žádné utěsňovací sady do chladiče.
Diag Lambda za katem nebo kabelaž Ta svorka 30 to je stalý napajeni Počítam že maš na baterii černou krabičku s tavnyma pojistkama jestli jo a pišeš nadzvedla pojistka tak stejnej postup: club-opel.cz/...
Koukni do měřenejch hodnot mělo by na ní lítat napětí od 0.2 do 0.9V Jak tam bude víc nebo se to napětí nebude hejbat je k.o. Počítam že ji nikdo ještě nemenil a ma odslouženo
To nebude ono nevym z hlavy co to je za skupinu ale pod oknem se píše lambda sonda myslim Motor musi běžet jinak ti to napěti na lambdě neběhá A když si potrebuju oveřit kera z tech dvou lambd to je tak z jedny prostě vytahnu konektor a kouknu na diag
Tak vylez šáhni na horní hadici od chladiče jestli neni tvrdá že nejde zmačknout a koukni do expanzky jestli je tam voda pak tu expanzku opatrně otevři voda nesmí jít ven ani nák výrazně nahoru
Hadice jsou dobrý, teď jsem si všimnul jak jsem vyměnil tu pojistkovou skříňku, tak se tam mlel ten červený kabel co je prisroubovany tou matkou k tomu kontaktu na baterce .. Byl tam závit v prdeli na ty matce .. tak snad už bude vše v cajku .. krom těch lambda sond teda no veed.io/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.