Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupe vozu

Od: kuba* odpovědí: 12 změna:
Zdravim,uvažuji o koupi ojeteho SUV.Hodne se mi líbí Kia Sportage 3 generace.Otazka zní jestli někdo máte nějaké zkušenosti.diky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já nemám, tak jen abyste se mnou nepočítal..

hodnocení

1x

Konkrétní či osobní zkušenost nemám. Tíhnu spíše k osvědčenějším značkám. Ale na druhé straně je pravdou, že korejci udělali velký pokrok a před cca 3...4..5 lety byla v Německu Kia Sprtage hodnocena na špičce spolehlivosti. Paradoxem je , že následující rok byla ale na chvostu tohoto hodnocení. Včera jsem si koupil TIP car, či jak se ten časopis jmenuje a tam je na druhém a zároveň posledním místě co se týče kvality po 100kkm BMW. V hodnocení bylo cca 35 aut. No a pak si vybírejte. Dost hodně u ojetého vozidla dělá předchozí užívání a kvalita servisu / pokud někdo nemění 3 roky olej, tak i sebelepší motor je načnutý/

hodnocení

0x

Zkušeností mám dost, v různých oborech. Život holt člověka naučí.

hodnocení

0x
Jel jsem v Kia e-Niro a celkem dobré, jen na moje potřeby zbytečně velká kráva.

hodnocení

0x

Bez parkovací kamery se s tím blbě couvá a tím pidi zadním oknem není nic vidět. Mnohem lepší je X-trail nebo XC90 i díky rovným křivkám podél boků. Sportage je hrozně kulatá a fakt se s tím blbě jede pozadu. Tedy aspoń mě.

´Pro někoho kdo dokázal s Topasem (OT62 bez zrcátek, s výhledem jen dopředu) zacouvat pod ESOpřístřešek bez navigování druhou osobou je pak i pidi okénko v jakémkoliv autě banalitou.

Spíš jsou blbé ty křívé boky. V zrcátkách se ti různě lámou. Zadní okno je to poslední. To je naprosto nepoužitelné. Takže když jedeš na zrcátka, tak jsou mnohem příjemnější auta na couvání, tak proč se trápit takovou plečkou ve tvaru vejce i po boku :-D

Ta nová sportage už není tak kulatá, mimo to, většina aut už má dnes kamery.

hodnocení

0x

jak se tu píše s tím couváním...zeť si před pár roky pořídil Kiu Sorento...co se týče toho couvání tak si koupil radio/Čína/ s velkou obrazovkou přesně do otvoru po původním a má to krom jiných věcí- i ze senzorem na couvání-takže se mu to pěkně kam couve objeví na obrazovce při zařazení zpátečky...i jako laik tu montáž zvládl sám...

mnd®
hodnocení

0x

Hlupouni na co zadní kamera a ostatní hlouposti? Se naučte couvat s autem jenom podle venkovních zrcátek.S dodávkou s otevřenýma zadníma dveřma a tudíž bez zrcátek jsem to dával taky a bez nabourání.Osobák je sranda na couvání.A jěště k tomu blbý SUV.Si couvejte s návěsem k rampě.

Máš to popletené, couvat v osobáku není sranda. Daleko lépe se couva s navesem nebo tou dodávkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]