Nejste přihlášen/a.
zdravim, nema nekdo moznost porovnani vozu renault laguna III dci a megane III dci? jedna se mi hlavne o rozdil v provoznich nakladech (palivo, servis) pri najezdu cca 40tisic za rok dlouhe trasy, lagunu mam grandtour dci s automatem, v meganu jsem nikdy nejel, tak by me zajimalo jestli by ta pripadna uspora stala za zmenu ...
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Cože? Pokud to má stejné motory,tak co vlastně chcete vědět? Předpokládám, že to bude mít i stejné podvozky.. nápravy.. Až na malé rozdíly.. Jaké náklady máte na mysli? Nestačí jen označení dci . Jaké motory máte na mysli? Že je to dci jsem pochopil,ale asi nedělají jen jeden.. Nové to asi kupovat nebudete, předpokládám..
stir®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]