Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám lepit lemy na blatníky fiat grande punto?

Od: karlosdos* odpovědí: 6 změna:

Mám toto auto r.v. 2006 a už se mi dělají puchýřky rezu na pravěm zadním blatníku. Mám tam nalepit plastové lemy? nebude to ještě rychleji hnít?

děkuji za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nelepit plastové lemy, ale opravit blatníky.
karlosdos*
hodnocení

Ano, děkuji , chtěl jsem , aby to tak nebylo vidět. Je to pravda , jen když bych to chtěl prodat a na jiný nemám , je mi 70.

hodnocení

2x

Bude... Při provádění korozních zkoušek materiálů se provádí jejich urychlení. Oproti reálu se zvedá teplota, vhkost a eventuálně dávkuje kyselina. Takže za takovým lemem máte pojízdnou korozní komoru. Drží se tam vlhko, sůl a když vysvitne sluníčko, máte za (zpravidla černým) lemem i to zvýšení teploty.

asd1
hodnocení

1x

Plast lem = shnije to rychleji.

Rezne to zevnitř ven = sundat nadkolí, očistit, díry vyvařit *smich* natřít např. blokátor rzi + Alkyton. Do dutin vosk.

Pokud to necháš, tak příští zimu to bude řádově horší..

Neni od věci jen to zvenku přebrousit vykytovat a stříknout, spodek atd. aby to bylo hezký včas prodat a pořídit něco co ještě neshnilo... Ten od koho jsi koupil dobře věděl proč to prodává...

karlosdos*
05.09.22 11:18
hodnocení

Děkuji

karlosdos*
hodnocení

Na jiné nemám, už jsem ho koupil jako ojetinu pře 3 roky, to bylo ještě pěkné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]