Nejste přihlášen/a.
Mám toto auto r.v. 2006 a už se mi dělají puchýřky rezu na pravěm zadním blatníku. Mám tam nalepit plastové lemy? nebude to ještě rychleji hnít?
děkuji za rady.
Bude... Při provádění korozních zkoušek materiálů se provádí jejich urychlení. Oproti reálu se zvedá teplota, vhkost a eventuálně dávkuje kyselina. Takže za takovým lemem máte pojízdnou korozní komoru. Drží se tam vlhko, sůl a když vysvitne sluníčko, máte za (zpravidla černým) lemem i to zvýšení teploty.
Plast lem = shnije to rychleji.
Rezne to zevnitř ven = sundat nadkolí, očistit, díry vyvařit natřít např. blokátor rzi + Alkyton. Do dutin vosk.
Pokud to necháš, tak příští zimu to bude řádově horší..
Neni od věci jen to zvenku přebrousit vykytovat a stříknout, spodek atd. aby to bylo hezký včas prodat a pořídit něco co ještě neshnilo... Ten od koho jsi koupil dobře věděl proč to prodává...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.