Dobrý den, prosím vás, zjistil jsem že se mi na pravé přední straně vozu nevrací po uvolnění pedálu píst brzd válce. Druhý díl brzd v pohyblivých čepech chodí. Brzdí mi a zároveň přehřívá právé kolo při jízdě . Lze to opravit doma, nebo raději servis. Je to složitá oprava popřípadě výměna celého třmenu? Máte někdo d tímto problémem osobní zkušenosti, můžete poradit, děkuji Jde a vůz Daewo Kalos 1.2, r 2003
Řeší se to tu každou chvíli.Nejdřív vyměňte brzd.hadici k tomuto kolu.. Bývají zevnitř roztřepené a nepustí tlak zpět.Pak bych teprve řešil jiné postupy..
Doma na koleně bez potřebných nářadí to nedáte. Jsou repasovaci sady, vydrželo mi to 12000 km / rok jízdy. Pokud auto chcete používat déle, kupte rovnou kompletní brzdiče. doplněno 04.09.22 17:54: Jasně, servis výměnným způsobem se dělá od nejlevnějšího dílu. Jen pokud nemá ani slušný sikovky a rozdělá brzdy na parkovišti před panelákem, jsem zvědav, jak to pak poveze do servisu. Lidí typu "Pane Lórenc, uvezu to?" jsou plný hřbitovy. U brzd a plynových spotřebičů volím vždy zásadně servis zkušeného mechanika.
Stačí koupit origo sady a né nějaké číny viz Frenkit a podobné šmejdy.
Mě repas s origo TRW sadou na Felicii vydržela 80 000km.
Taky je potřeba to umět správně složit bez násilí a pořádně vše vyčistit a na složení používat speciální olej a né brzdovku, která natáhne ihned vodu ze vzduchu a pístek zrezne pod manžetou (za těsněním pochopitelně ne v pracovním válci).
Jm...Na koleně ne..ale na ponku nebo stole by to zvládnout mohl..A co bude dělat s novým brzdičem, když to bude tou hadicí za pár korun?
ahoj*
ježišmarja speciální nářadí a kdo ví co ještě a dílnu. Jak já blbec jsem dokázal repásnout třmeny na parkovišti u paneláku. Kalose nemám, ale dělal jsem na Nubiře tolik rozdílů tam nebude vždyť Kalos je docela holota auto
Složitá jak pro koho-zručný a ZNALÝ člověk já by si toto udělal sám. Na všech si takové věci dělám sám, jen na synovo autě jsem toto dal mechanikovi. Důvod-asi 4 druhy desek a kotoučů na zadní nápravě, totéž na přední a nemožnost zjistit oem kód na SVC boxu. další je ruční brzda, která je daného auta model pěkně debilně řešena.
Na trmenu, kde neni rucni brzda na tom nic neni a nepotrebujete specialni naradi. Pokud se nevraci tak to muzou zpusobovat sva problemy. Bud je hadicka po smrti, to se pozna tak ze povolite odvzdusnovak a pokud se pist vrati tak je na vymenu. Druhy problem byva , ze v drazce od tesniciho krouzku pistu vykvasi bordel a pist pak chodi hodne ztuha. Musi se vyslapat pist ven, vydlubnout krouzek, vyskrabat poradne drazku a dat novy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.