Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenalezený cíl na mapy.cz

Od: lorenc odpovědí: 5 změna:

Zdravím.Mám na telefonu nainstalovaný mapy.cz a tak jsem si je nainstaloval i v autě do autorádia.Ale tam někdy se stane,že zadaný cíl podle adresy se někdy nenajde,nebo je ten cíl mimo zastavěnou oblast.Zatím co na telefonu mohu cíl označit jako bod na mapě,v autě se mě tato možnost volby objeví jen na zlomek vteřiny,pak se překryje klávesnicí,která mě nejde vymazat nebo odsunout .Poradí někdo,jak zadat nenalezený cíl?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

1x
Autorádio s takovouhle funkcí nevlastním.
Vystačím si s mobilem,na tom mapy.cz fungují...
Na situaci na silnicích raději Waze.

bg
hodnocení

0x

celkem fajn funguje úplně obyčejná papírová mapa.

To jako že když budu něco hledat na papírové mapě, tak to napíšu fixem na jají okraj a ono mi to hledané místo nejen najde, ale dokonce se mi do mapy samo nakreslí, kudy mám jet *sok*? Tak takovou mapu bych bral *smich*!

@bg A terazky mi povedztě, Kefalín, čo vy si predstavujetě pod takým slovom "funguje"?

A @bg chodí stále s dopisama na počtu nebo do schránky. A radit se chodí ke staré Blažkové *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]