Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
pokud byste měli staré auto k prodeji, nerozumíte autům ani automobilovému trhu a chtěli byste ho snadno prodat (i když třeba pod cenou), kam byste zajeli? Ideálně konkrétní firmy, třeba autobazary, se kterými máte dobré zkušenosti a hladký, rychlý průběh. Nejlépe pokud si vše zkontrolují a prozkouší sami, a tím pádem nebudou mít moc otázek, kterým nerozumím. U osobního prodeje se bojím nepřepsání auta a dalších komplikací, co s cizí nespolehlivou fyzickou osobou mohou nastat.
Děkuji moc za sdílení Vašich zkušeností. Mějte se hezky.
Doutnáku, asi čteme každý něco jiného...
byste měli staré auto k prodeji
A jeden příklad výkupu Fabie za 5tisíc! Druhý den v nabídce za 57tisíc!
To je ta nepoctivost bazaru, o které se zmiňujete? Kdo prodává Fábii za 5.000? Nevěřím, ani to, že jsou všechny bazary takové, jak je označujete.
doutnáku, občas slýchávám, že se občas najde i blbec, co to koupí, najde se i blbec, který takto prodá.
Žádný bazar není poctivý!
ne všechny bazary jsou takové. Ne všechny znáte.
Žádný bazar není poctivý!
tak to asi napsal někdo jiný...
Já taky přišel po domluvě ceny do bazaru a po předložení techničáku a kontroly mi nabídli polovinu ceny, co jsem chtěl. Poprosil jsem je, aby mi vrátili techničák, že jsem nepřijel dohadovat cenu, ale prodat za tu cenu. Že prý dojde za vedoucím,zdali by s tím nešlo něco udělat.
Opakoval jsem, že chci zpět techničák, odjíždím. Nejsem tu kvůli dohadování.
Odjel jsem s penězi, co jsem chtěl...
To není slovíčkaření, ale jedná se o to, že Vy všechny bazary odsoudíte, pak napíšte, že to tak není. Když napíšete, že některý bazar je nepoctivý, tak s Vámi budu souhlasit.
Už to chápete, oč mi jde? Nikdo Vás k omluvě netlačí, to je na každém, aby si obhájil svoji pravdu.
1.Nikam bych nejel, jen rozklilknul pár inzertních serverů a podíval se na prodejní ceny toho kterého auta se stejným motorem,výbavou a nájezdem
2.Nejlépe si vše zkomtrolují-ano zkontrolují aby Vás jako prodejce co nejvíce obrali=co nejvíce ponížili cenu a tím si co nejvíce navýšili zisk!
3.osobní prodej a nepřepsání? to hrozí pokud přistoupíte na to jak zde napsal p.Svačinka! nedávat auto+doklady a klíče z ruky do splnění dvou podmínek - ZÁPIS ZMĚNY osobně s kupujícím, maximálně s PM od kupujícího, peníze tedy kupní cenu zinkasovat s podepsámním KS a zápisem změny-pak předat auto, doklady a klíče!
Jako laik se nejdříve trošku vzdělejte, prohledejte internet, za jakou cenu se vozidlo zhruba prodává a prodejte ho některému většímu autobazaru.
Já se rozhodoval mei AAA a Auto Esa, který dá více. Stanovil jsem si cenu a z ní jsem se nehnul.
Ale nejde to snadno, musí se jednat. Auto je pryč, za kolik ho prodali dále jsem ani nehledal, páč mi to bylo jeno, hlavně že je prodáno bez problému.
I Vy se mějte hezky, ať dobře prodáte a pozor na přepis. Nevěřte nikomu, jen sobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.