Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto nestartuje

Od: renaultclio odpovědí: 7 změna:
Dobry den, vymenila jsem baterku,jednou to startovalo, psk uz ne,protom kontrolky se cervene rozsvitily,pri startovani to jen cvaklo. Je to starterem? Dekuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Třeba nedobíjí alternátor a baterka je opět vybitá. Kolik baterek koupíš, než změříš dobíjení?

3 kusy :-D?

Měřit, měřit, měřit...

asd1
hodnocení

0x

Startérem to být může. Ale nemusí.

Měřit, jako první napětí a jeho pokles při startu (vyloučit baterku)

hodnocení

0x
Nejspíš odešel alternátor, takže nová baterka asi byla zbytečná.

hodnocení

0x

Já jsem stará škola z doby, kdy měřáky nebyly v každé domácnosti. Obhlédl bych startér, jestli drží všechny dráty na něm a potom bych mu zkusmo dal ránu kladivem, na cívku, elektromagnetický spínač...*hi*. Pak by se vidělo. Pokud to cvaká, může být chyba tam.

doplněno 30.08.22 22:26:

Kladivem do ECU - už ultimativní řešení. Takže ještě hrábnu do starých metod - Jedno přední kolo na hever, klíček do kontrolek, zařadit trojku, protočit kolo,startér je zbytečný, jedéééém. Jen je blbý, když to spadne z heveru...*alene*. No jo, tak se ukostřím, je jiná doba.*smich*

a perdu kladivem do ECU *smich*

Když jsem koupil Favorita, tak jsem se sám učil startovat roztlačením a naskočením. Málem jsem nenastoupil a Fávo jelo pryč. Od té doby už to nedělám *smich*. Ono na sytič ti to krásně ujede *haha*

hodnocení

0x
Než použijete kladivo, změřte baterku a budete moudřejší. Každopádně jestli je takhle dlouho vybitá, bude brzy zničená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nestartuje
Otázky na téma nestartuje auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]