Dobrý den, chci se zeptat prodala jsem auto 4.7.22 Auto bylo v pořádku kupec mel zkušební jízdu. Vše na co se ptal jsem odpověděla. A teď cca po dvou měsících co on užíval auto mi vola a chce vrátit peníze s tím ze mu nestartuje auto. Ze když stim jezdí ze teplota mu vyskočila na 120 stupňů tím pádem pokud auto neschválil tak uvařil motor a teď po ke žádá vracení peněz. Prosím co mám teď dělat?
Poklud jde o skoro 18 leté auto, tak být Vámi kupujícím vysvětlím, že jestli chtěl auto se sedmiletou zárukou, měl si koupit jiné auto, ovšem za taky poněkud jiné peníze.
U takhle starého auta bych už žádné reklamace nebral na vědomí, ještě k tomu po dvou měsících, při kterých s tím autem nový majitel prováděl bůhvíco.
Jinými slovy - je to vykuk a zkouší to na Vás, jestli se necháte napálit.
tynuse
Psala jsem dotyčnému ze nejsem žádný autobaraz a ze pokud chtěl mít záruku tak si mel pořídit nové auto a nebo z bazaru. Ze ja nedávám žádnou záruku na staré ojeté auto které mělo najeto dost km. A určitě věci jsou spotřební auto jsme si sám svoji vinou uvřil. A prošla mi odpověď ze prý hučení a startovani pry už vyřešil a ze bude dávat auto k mechanikovi a pak mě dále bude informovat a po te jednat co dal.
V tom případě jej tuplem poslat do háje zeleného. osobně bych mu sdělil, že když si jej uvařil, tak ať si jej nechá opravit na své náklady! tyto motory 9HX 66kW a 9HC Váš 80kW jsou sice o něco horší než jejich starší a větší motory 2,0HDI - RHY (66kW) a RHZ (80KW) ale tento problém s teplotou je způsoben snad VŽDY vinou uživatele=řidiče!
Sdělit mu, že vozidlo je jeho, Vy nejste servis a ať se postará o opravu sám.
tynuse
To jsem mu také zdelila a on začal ze má půl roku na vracení peněz při vadach. Jenže ja mu auto prodávala v pořádku ja jsem stim autem jezdila déle jak půl roku pokaždé jsem nastartovala a jela neměla jsem žádný problém a teď po dvou měsících co on stim jezdí tak najednou mu nejde startovat stoupá mu tepolota proste auto uvařil. A teď to na mě zkouší ze prý jsou tam skryte závady. Ja jsem na autě udělala to co bylo potřeba a ja neměla nejmenší problém. Takže teď nevím o co mu jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.