Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace na auto

Od: tynuse odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, chci se zeptat prodala jsem auto 4.7.22
Auto bylo v pořádku kupec mel zkušební jízdu. Vše na co se ptal jsem odpověděla. A teď cca po dvou měsících co on užíval auto mi vola a chce vrátit peníze s tím ze mu nestartuje auto. Ze když stim jezdí ze teplota mu vyskočila na 120 stupňů tím pádem pokud auto neschválil tak uvařil motor a teď po ke žádá vracení peněz. Prosím co mám teď dělat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Poklud jde o skoro 18 leté auto, tak být Vámi kupujícím vysvětlím, že jestli chtěl auto se sedmiletou zárukou, měl si koupit jiné auto, ovšem za taky poněkud jiné peníze.

U takhle starého auta bych už žádné reklamace nebral na vědomí, ještě k tomu po dvou měsících, při kterých s tím autem nový majitel prováděl bůhvíco.

Jinými slovy - je to vykuk a zkouší to na Vás, jestli se necháte napálit.

tynuse
hodnocení

Psala jsem dotyčnému ze nejsem žádný autobaraz a ze pokud chtěl mít záruku tak si mel pořídit nové auto a nebo z bazaru. Ze ja nedávám žádnou záruku na staré ojeté auto které mělo najeto dost km. A určitě věci jsou spotřební auto jsme si sám svoji vinou uvřil. A prošla mi odpověď ze prý hučení a startovani pry už vyřešil a ze bude dávat auto k mechanikovi a pak mě dále bude informovat a po te jednat co dal.

krtek6
hodnocení

6x

co mám udělat?...auto není už Vaše, takže nic... viz doplňková rada ohledně 18let stáří...

hodnocení

4x

Poslat jej někam?! Jaké auto, rok výroby , značka, typ?

jinak doporučím prohledat poradnu , je to dost dotazů s radami na toto téma!

tynuse
hodnocení

Peugeot 307 1.6 HDI 80 kw
Rok 2005

V tom případě jej tuplem poslat do háje zeleného. osobně bych mu sdělil, že když si jej uvařil, tak ať si jej nechá opravit na své náklady! tyto motory 9HX 66kW a 9HC Váš 80kW jsou sice o něco horší než jejich starší a větší motory 2,0HDI - RHY (66kW) a RHZ (80KW) ale tento problém s teplotou je způsoben snad VŽDY vinou uživatele=řidiče!

hodnocení

3x

Ignorovat , ak bude volat a pisat SMS tak zablokovat cislo. Pravne nema narok na nic.

hodnocení

3x

Prosím co mám teď dělat

Sdělit mu, že vozidlo je jeho, Vy nejste servis a ať se postará o opravu sám.

tynuse
hodnocení

To jsem mu také zdelila a on začal ze má půl roku na vracení peněz při vadach. Jenže ja mu auto prodávala v pořádku ja jsem stim autem jezdila déle jak půl roku pokaždé jsem nastartovala a jela neměla jsem žádný problém a teď po dvou měsících co on stim jezdí tak najednou mu nejde startovat stoupá mu tepolota proste auto uvařil. A teď to na mě zkouší ze prý jsou tam skryte závady. Ja jsem na autě udělala to co bylo potřeba a ja neměla nejmenší problém. Takže teď nevím o co mu jde.

on začal ze má půl roku na vracení peněz při vadach
Tak já začnu, že jemu vrátiíte auto a mě dvě kila řízků. Nic z toho není pravda.

zkouší ze prý jsou tam skryte závady

To opravdu zkouší, jaké vady byly skryté?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]