Nejste přihlášen/a.
Ale ty motory nejsou nijak špatný, problém vidím spíše ve Vašem plánovaném rozpočtu. Za 150 seženete opravdu nějakou vylítanou omlácenou vránu po balíkářích, kteří ty auta huntují nadoraz.
Já sám jsem s Jumperem najezdil statisíce kilometrů, byl v tom ten 2.8 motor a můžu jken chválit, u toho auta jsem jneměl žádný zásadní problém, v servisu byl na pravidelných servisech + pár drobných nezaviněných nehod. A nedávno jsem měl na několik měsíců nového Boxera s 2.2 motorem - taky bezva. Jenže u těch nových aut je už největší problém elektronika a ekoterorismus ( DPF, AdBlue, aditivum a pod)
Nicméně na karavan se nejvíc hodí nějaká větší bedna - někde mezi L3H3, nebo L4H3. Ty se často vyskytují u nábytkářů, tam bych zkusil zalovit po ojetině - navíc ty auta nabývají tak zrasovaná, jak po službě u balíkářů.
je mi to jasné, avšak nevadí mi starší model ducata/jumpera/boxera, nejradši bych bral ducato s 2.3jtd, ale ty jsou dražší a do mého rozpočtu mají najeto k půl milionu...viz auto.bazos.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.