Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
kvůli stěhování u mě nastala situace, že už u sebe nemůžu garážovat úplně svoje první auto, Opel Kadett E cabrio GSI 2.0., z roku 1987. Poté, co mi na něm praskly brzdy a moje rodinná situace se změnila, koupil jsem si jiné auto s tím, že až si vydělám, znovu jej zprovozním. Jenže teď se jej musím zbavit úplně.
Stát někde na ulici jej nenechám a rozprodávat na náhradní díly nechci, natož nechat úplně zlikvidovat. Proto bych se rád zeptal, kde bych mohl inzerovat tak staré auto, popř. kde jsou nějaká fóra s nadšenci. Bazoš a Hyperinzerci odmítám kvůli zkušenosti s podvodníky.
Jen dotaz, vozidlo je v vyřazeno (tzv depozit) nebo stále platríte PR?
Jinak auto při prodeji auto naložíte na opdtahovku, plaťák.. a na STK provedete Evidenční Kontrolu a s protkolem pak s kupujícím na úřad /odbor doparavy-evidenci motorových vozidel/ a společně znecháte zapsat změnu (převést vozidlo z vás na kupujícího a pak ať on si dělá co chce a Vy jste bez starostí , jen v KS PÍSEMNÉ a ve dvou vyhotoveních popíšete skutečný stav! Pokud není v depozitu pak odhlásíte PR.
Jiný postup , např dáte PM kupujícímu silně nedoporučuji, jedině pokud na to přistoupí, tak to vyřidte za něj s jeho PM. JINAK NE !
PS mít k tomu podmínky, tak bych jej od Vás odkoupil , žel nelze .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.