Libor 007 ..Servis má ceník..To jsem si taky říkal..Ale zkouší okrádat a počítat nesmysly.. což se mi mnohokrát stalo..A když se ozvete,tak se ani neomluví a vztekle to teda přepočítá,aby to bylo podle ceníku..Opravdu jezdím napříč městem a nestačím se divit.Je to smutné a k nas*ání, když mám pneuservis kousek od baráku.Chovají se tam bohužel jako čuňata a okrádají.. práce odfláklá a jsou drzí.. Takže cestuju a objevuju nové a nové "šikuly"
slevy jsou buď fiktivní nebo výprodejové kvůli různým faktům ... výprodej jednoho kusu, staré pneu, ... - Pneumatika drží auto na silnici - neušetříte.
Pokud nemáte na nové kvalitní, můžete za zlomek ceny nakoupit na bazoši, sbazaru atd. ...
A pokud donesete jinde koupenou pneu do pneuservisu, nikdo se s Vámi nebude bavit, nebudou mít čas Vám je namontovat, protože přijdou o provizi z prodeje.
Pneumatiky jsem už v životě kupoval mnohokrát a nikdy v pneuservisu. Při přezouvání jsem nikdy nikde neměl problém, nikdo se o jejich původ nezajímal..
zam
Někdy mají problém vzít ojeté k likvidaci To nechápu,vždyť při koupi se platí i likvidace.Asi administryva stím spojená.Ale u nás, v Č. Lípě je berou v sběrném dvoře.
servis údajně platí za odvoz a likvidaci pneu další částky - proto když koupím nové a nechám přezout, staré si beru s sebou, jednou za rok nám tu přistaví kontejner na nebezpečný odpad s likvidací zdarma, kde to odevzdám
Někde OPRAVDU nechtějí nazout dovezené pneu..A je jedno jestli starší nebo nové koupené jinde..Jinde je natujou,ale počítají si 100kč kus! za údajnou kontrolu "cizí"pneu .. Někde si nechají sjeté a neúčtují nic ikdyž si u nich nové nekoupíte..a jinde chtějí 50kč kus za "likvidaci".. Někde chtějí za ponechání staré pneu 20kč kus a na faktuře to nazvali "manipulace s pneu"..a né likvidace.. takže oje*ávání.. Vím to, protože mám spoustu starých aut a pneuservisy střídám napříč městem.
max1
Někde OPRAVDU nechtějí nazout dovezené pneu. Tak na to zkus tenhle trik: je vy nemáte zrovna tyhle ty pneumatiky co chci? A já shodou okolností je mám v kufru, umíte je nazout nebo neumíte, Když už je pro mě nemáte na skladě? No prostě musíš tlačit na to, aby museli říct že je ani nemají a ještě to názout neumějí, A to si asi nedovolí, Zvláště když si můžeš nahrávat na daškam )
Max1 .. rád bych s nima diskutoval,ale v jednom pneuservisu,kam jsem jezdil pár let už zavedli praktiku.. zajeď sem s autem a vypadni ven..jako na STK.. jakákoliv domluva a diskuse je nezajímá.. Takže už tam nepojedu! Práci flákají a jsou drzí.. Hlavně zaplať a vypadni.. Bohužel takhle už to začíná být skoro všude.. Mají kecy na značku dovezených pneumatik a oni prý mají lepší, levnější atd..A když máte starší auto,tak jste úplně v háji.. Přitom to NENÍ vůbec jejich starost .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.