Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autokamera nejde nastavit datum a čas?

Od: flodur® odpovědí: 3 změna:

Zakoupil jsem Autokameru LAMAX DRIVE C3. V manuálu v MENU "Datum/Čas" lze změnit stávající datum i čas, ale nelze jej uložit. Snad se tu najde někdo a poradí jak nové údaje uložit. Stále se mi tam objevuje staré datum 1.5.2018 a běžící čas zpožděný cca o 2hod.a 13min.

Autokamera nejde nastavit datum a čas?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Důležité je, jestli máte účtenku. Tuhle kameru jsem koupil manželce do auta a během měsíce jsem ji 3x reklamoval (tam nešlo vůbec vlízt do Menu) 3 x to opravovali, pak jsem si nechal vrátit prachy a koupil Mio. Ale už ne v Datartu, takový lamy aby pohledal :(

olinl
hodnocení

0x

Některé autokamery si donastaví čas při zachycení signálu z družic, ale i tak by to jít nastavit mělo. Za mě také reklamace. V recenzích na Heurece se objevuje i nespokojenost s tímto výrobkem, ale co čekat za osm stovek..

hodnocení

0x
Vrátit a koupit něco solidního. YI apod. Tohle vaše chrastítko koupíte na ali za 15$...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]