Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skončil mi zákaz činnosti, ale mám 12 bodu

Od: seralicek11 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den chtěl sem se optat .

před rokem mi byl soudně odebrán ř.p. na dva roky za alkohol. po polovině trestu jsem zažádal o prominuti zbytku trestu u okresniho soudu. okresni soud my prominul zbytek trestu zakazu činosti ale upozornil mne na to že mám 12 trestnych bodu.

a tet se ptám kdyš mi soud prominul zbytek trestu a jakoby mi tedy vrátil ř.p. , dostanu zpět ř.p.?

a lze podat žadost o vymazani aspon jednoho bodu abych to snižil na 11 bodu? . přišti tyden mám jit na uřad pro ř.p. ale kdyš mám těch 12 bodu daji myho?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

po zisku 12ti bodů jste povinen absolvovat nové zkoušky (testy) a také mj. v nich uspět! pokud se nepletu. Také jídzy! Stejně jako byste dělal znova ř.p. Dobrý je zajít do nejbližší Autoškoly, a tam Vám to řeknou přesně. Pokud složíte zkoušku tak Vám teprve vydají řidičák. Myslím, že to píšu zhruba správně- věřte si to ale.

doplněno 27.05.10 11:30:

"ověřte"

hodnocení

0x

musel byste místo žádosti o výmaz bodu, (kdepak jste slyšel takový blábol) zpochybnit, že Vám byl nějaký bod neprávem přidělen. Ale to se domnívám, že nezvládnete, z neznalosti.

Budete muset počkat na uplynutí "trestu" a pak jít do autoškoly a získat odbornou způsobilost, obhájit všechny skupiny v ŘP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]