Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v úterý jsme měli s přítelkyní nehodu v autě kterou jsem podle předpisů způsobil já. Nyní se přítelkyni dost rozležela veškerá bolest a já jí nemohu dostat na chirurgii, s tím důvodem, že já jsem viník a vše, co s tím souvisí by šlo za mnou (viník a majitelem pojištění). Tak bych si rád potvrdil, že to není pravda a její pojišťovna to bude řešit jako samostatný případ, a lekáři to dále řešit nijak nebudou. O veškere výhody na svěm pojistěšní auta jsem stejně přišel, když dorazila policie...
Je to pravda?
Předem děkuji za odpověď
Její léčba a další náklady spojené s nehodou se bude hradit z povinného ručení, tak ať nepanikaří. Doufám, že jsi to hded hlásil pojišťovně, jestli ne, udělej to co nejdříve!
Při vyšetřování na policii navíc nemusí proti tobě vypovídat, má na to právo jako osoba blízká a vyšetřovatel jí to taky tak oznámí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.