Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehoda v autě

Od: davidm* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

v úterý jsme měli s přítelkyní nehodu v autě kterou jsem podle předpisů způsobil já. Nyní se přítelkyni dost rozležela veškerá bolest a já jí nemohu dostat na chirurgii, s tím důvodem, že já jsem viník a vše, co s tím souvisí by šlo za mnou (viník a majitelem pojištění). Tak bych si rád potvrdil, že to není pravda a její pojišťovna to bude řešit jako samostatný případ, a lekáři to dále řešit nijak nebudou. O veškere výhody na svěm pojistěšní auta jsem stejně přišel, když dorazila policie...

Je to pravda?

Předem děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x
Vše pude z povinýho ručení vozu kerym si boural tak at uz je ta přítelkyně v nemocnici blazne jeden
Pokud bude vic jak tejden marodit maš na krku ublížení na zdraví
Neda li však přítelkyně souhlas k tvému stíhani a odmitne li vypovidat tak se vec odloží a tebe čeka pouze pokuta za nezvladnutí vozu

Byls rychlejší*zdravi*

hodnocení

7x

Její léčba a další náklady spojené s nehodou se bude hradit z povinného ručení, tak ať nepanikaří. Doufám, že jsi to hded hlásil pojišťovně, jestli ne, udělej to co nejdříve!

Při vyšetřování na policii navíc nemusí proti tobě vypovídat, má na to právo jako osoba blízká a vyšetřovatel jí to taky tak oznámí.

hodnocení

3x

A musí se problém přítelkyně spojovat s nehodou?

davidm*
hodnocení

Nemusí, jen jsem nechtěl aby doktoři něco podcenili...

Ja nevim ale jit mi o zdraví přítelkyně tak vubec nepřemejšlim co kdyby jak kdyby a už by byla v nemocnici kde bych řek co ji je a co se stalo

Souhlas, ať jde do nemocnice, ale copak musí říkat, že to je po nehodě z auta?

Každý z nás si určitě něco vymyslí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]