Ahoj všem, Potřebuji poradit. Mám Audi Q7 a když zamknu vozidlo, tak zhruba po 20 vteřinách se samovolně spustí výstražné blinkry a stále blikají. Všechny dveře jsou , ale zamčený. Aby výstražné blinkry nesvítily musím nechat vozidlo odemčený. Nevím si rady. Může mi někdo poradit proč se to tak děje. Předem děkuji za vaší pomoc.
1. napojit na diagnostiku jednotku centrální elektriky
2. není tam alarm s odpojenou sirénou?
3. nejsou v jednotce airbagu crash data?
...
Jsi dlouhodobý majitel a stalo se to zničehož nic a nebo jsi čerstvý majitel a na tohle jsi přišel?
radekluby
Jsem majitelem vozu 5 rok. Před tím se mi to stalo asi dvakrát. Šel jsem do obchodu a když sem se vrátil blinkry samovolně blikaly. Odemkl sem DO a poté sem jel domů zaparkoval a zamkl. Vše v pořádku,nic pak už neblikalo, ale nyní prostě zamknu a blinkry se samy spustí zhruba po těch 20-30 vteřinách. Musím odemknout a otevřít dveře a pak je jen zavřít,ale už nezamykat. Vozidlo je tedy stále otevřené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.