Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výstražné blinkry stále blikají

Od: radekluby odpovědí: 4 změna:
Ahoj všem,
Potřebuji poradit. Mám Audi Q7 a když zamknu vozidlo, tak zhruba po 20 vteřinách se samovolně spustí výstražné blinkry a stále blikají. Všechny dveře jsou , ale zamčený. Aby výstražné blinkry nesvítily musím nechat vozidlo odemčený. Nevím si rady. Může mi někdo poradit proč se to tak děje. Předem děkuji za vaší pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

1. napojit na diagnostiku jednotku centrální elektriky

2. není tam alarm s odpojenou sirénou?

3. nejsou v jednotce airbagu crash data?

...

Jsi dlouhodobý majitel a stalo se to zničehož nic a nebo jsi čerstvý majitel a na tohle jsi přišel?

radekluby
hodnocení

Jsem majitelem vozu 5 rok. Před tím se mi to stalo asi dvakrát. Šel jsem do obchodu a když sem se vrátil blinkry samovolně blikaly. Odemkl sem DO a poté sem jel domů zaparkoval a zamkl. Vše v pořádku,nic pak už neblikalo, ale nyní prostě zamknu a blinkry se samy spustí zhruba po těch 20-30 vteřinách. Musím odemknout a otevřít dveře a pak je jen zavřít,ale už nezamykat. Vozidlo je tedy stále otevřené.

nikco
hodnocení

0x
A co na to autoservis?
Anebo si diagnostiku nemoci také děláš doma sám?
radekluby
hodnocení

Co na to autoservis?
No comment. To my neděláme, to musíš za auto elektrikařem. Konečná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]