Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Madlo u zadních dveří

Od: slecna odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
Prosím vás. Spadlo mi okno na zadním sedadle za spolujezdcem. Vím, co mám dělat. Odšroubovala jsem všechny torxy, chtěla jsem odšroubovat i šrouby pod madlem, abych to mohla sundat a opravit. Jenže to madlo absolutně nejde dolů. Šroubovákem, ničím. Nejde ani lehce odklopit nic. Jde o jedničkovou Octavii glx. Nevíte co s tím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

ty krytky v madle mají takové zpevňující trubky. ty je potřeba i s krytkou sunout v ose a ne páčit do stran jako u Felicie. Moc to neožvejkej a vezmi si větší plochý šroubovák. Malým to ožvejkáš a je to pak jak od prasat. :-D

selcna
hodnocení

Tak takhle mě to nenapadlo, všude psali právě úplný opak. Zítra vyzkouším, díky za radu

slecna
hodnocení

A když mi to ani takto nepůjde, jak to dát dolů?

silou. Ale půjde. Chce to trpělivost a nežvejkat plast. Zasunout až k trubce pod plast do hloubky.

Krytka se tuším ještě dá koupit nová nebo vrakáč. Včetně komplet madla do tapce

eskoda-shop.cz/...

slecna
hodnocení

Až k trubce, aha, možná tam byl problém. Díky moc, dám vědět, zda se povedlo :)

Zasuň šroubovák co nejvíc do hloubky pod plast, aby byl pod blastem a zároveň olizoval bok té trubky. Pak je dostatečná páka na to, aby vytáhl tu trubku s krytkou ven.

Tahat to jen za okraj trubku páčí do stran a brzdí a akorát se okraj ožvejká a je to na vyhození.

slecna
hodnocení

Díky moc za radu, okno je zpátky kde má být :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]