Dobrý den, Prosím vás. Spadlo mi okno na zadním sedadle za spolujezdcem. Vím, co mám dělat. Odšroubovala jsem všechny torxy, chtěla jsem odšroubovat i šrouby pod madlem, abych to mohla sundat a opravit. Jenže to madlo absolutně nejde dolů. Šroubovákem, ničím. Nejde ani lehce odklopit nic. Jde o jedničkovou Octavii glx. Nevíte co s tím?
ty krytky v madle mají takové zpevňující trubky. ty je potřeba i s krytkou sunout v ose a ne páčit do stran jako u Felicie. Moc to neožvejkej a vezmi si větší plochý šroubovák. Malým to ožvejkáš a je to pak jak od prasat.
Zasuň šroubovák co nejvíc do hloubky pod plast, aby byl pod blastem a zároveň olizoval bok té trubky. Pak je dostatečná páka na to, aby vytáhl tu trubku s krytkou ven.
Tahat to jen za okraj trubku páčí do stran a brzdí a akorát se okraj ožvejká a je to na vyhození.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.