Nejste přihlášen/a.
Auto sem kupoval od někoho kdo vozí auta z DE a měl nájezd cca 141 tkm,olej ale dle servisní knihy byl měněn po 30tkm, jestli udělali mezi vyměnu po 15 to nikdo neví.auto bylo v DE vedené v domově důchodců a jezdili sním 6.5 roků, já jsem v ČR první majitel.
Co by to mohlo být? Že by se pomalu ozývaly rozvody a nebo hydrostely, když měnili olej po 30tkm?
Na autě jsem nechal udělat v autoryzaku spojku cca před 5mesici.
1x
Jestli s tím pečovatelky lítali všechny co měli ruce a nohy, tak to auto může být reálně dost ojeté. Každý řídí jinak a většina laiků nemá cit a šlapou tomu na krk hlava nehlava jen, aby byli z bodu A do bodu B a k tomu 30t interval je taky smrt.
...
slyšet je vyjmenované slovo![]()
To přesně potřebuji i já, abych neumřel blbej. Díky za opravy! ![]()
Ty ženy se mi vždy v gramatice vytrácí.
Já mám spíš poučky jako Cívka je jako dívka. Nějdřív napětí a pak proud
.
Tu tvojí si musím někde poznamenat a halvně se ji snažit používat, protože u mě s a z nebo tyhle chyby v i ý jsou furt. Ale vyjmenovaná slova nikdy. Měl jsem kolegu, co napsal i dyferenciál. ![]()
Kdysi mi tak cca 50 lety chlap dovezl motorku na servis. Dal mi papirek kde bylo napsano, co chce vymenit.
No a mel tam mimo jine i napsano vyměnyt svýčki
nedelam si prdel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.