Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chod motoru 1.0mpi

Od: rezek odpovědí: 12 změna:
Mám škoda Citigo 1.0mpi 44 kW nájezd cca 152tkm. A při studeném startu slisim trochu hrubší chod motoru, takové klepání, nedělá to vždy po startu ale spíš když je víc chladno. Zvuk vymizí do minuty po snížení otáček automatickeho sytiče.
Auto sem kupoval od někoho kdo vozí auta z DE a měl nájezd cca 141 tkm,olej ale dle servisní knihy byl měněn po 30tkm, jestli udělali mezi vyměnu po 15 to nikdo neví.auto bylo v DE vedené v domově důchodců a jezdili sním 6.5 roků, já jsem v ČR první majitel.
Co by to mohlo být? Že by se pomalu ozývaly rozvody a nebo hydrostely, když měnili olej po 30tkm?
Na autě jsem nechal udělat v autoryzaku spojku cca před 5mesici.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli s tím pečovatelky lítali všechny co měli ruce a nohy, tak to auto může být reálně dost ojeté. Každý řídí jinak a většina laiků nemá cit a šlapou tomu na krk hlava nehlava jen, aby byli z bodu A do bodu B a k tomu 30t interval je taky smrt.

...

slyšet je vyjmenované slovo;)

Gumidku.. už zase doučuješ ČJ? *smich* tY pečovatelkY s tím lítalY ! Navíc jsou to ženY ;)

;) To přesně potřebuji i já, abych neumřel blbej. Díky za opravy! ;)

Ty ženy se mi vždy v gramatice vytrácí.

Mě přijde, že hloupnu každým rokem...Taky už dělám chyby..A nejen při psaní*smich*
petrovic

@gumidku Zeny si hraly s tvrdym a muzi sli domu s mekym*smich*

Já mám spíš poučky jako Cívka je jako dívka. Nějdřív napětí a pak proud :-D.

Tu tvojí si musím někde poznamenat a halvně se ji snažit používat, protože u mě s a z nebo tyhle chyby v i ý jsou furt. Ale vyjmenovaná slova nikdy. Měl jsem kolegu, co napsal i dyferenciál. *smich*

petrovic

Kdysi mi tak cca 50 lety chlap dovezl motorku na servis. Dal mi papirek kde bylo napsano, co chce vymenit.

No a mel tam mimo jine i napsano vyměnyt svýčki *haha* nedelam si prdel

24.08.22 23:12

*haha*

petrovic

Jj, jako elektrotechnik civka jako divka znam od nepameti. A taky tranzistor NPN sipka z kola ven. Taky urcite znas

A nebo: "Vlevo fáze, vpravo nulák, kdo to nezná, ten je č..."*frajer*

vernon
Hmmm...
A že byste třeba tazateli poradili...?

vernon... A máš věšteckou kouli?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma cívka jako dívka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]