Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejistý při natankování paliva

Od: dada12 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, nejsem si na 100% jistý jestli jsem natankoval benzín do auta, jednalo se o 15 litrů, zapoměl jsem si vzít i účet tudíž teď nevím, někde jsem četl, že naftová pistole nejde zasunout do benzínového auta, mám radši zítra po práci natankovat plnou nebo jen plaším. Podle mého jen plaším, ale fakt si nejsem jistý, to se mi ještě nestalo, takový výpadek mozku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Naftova je opravdu silnejsi a do benzinaku by jit nemela.

dada12
hodnocení

Děkuji už jsem v klidu

hodnocení

0x
V pohodě, benzíňák by na vysoký podíl nafty v benzínu nejel. Obráceně je to jinak, staré diesely benzín v naftě většinou zvládnou.
dada12
hodnocení

Když jsem jel od pumpy auto jelo napohodu, díky za uklidnění

vernon
hodnocení

0x
Tak snad čumíš, co bereš za pistoli, ne?
zam

Takový dotaz zde není poprvé,stává se.

Soused má 3 auta - nafťáky.. a jeho žena jezdí a tankuje dlouhé roky ... - a tak si jednoho dne prostě vzala benzínovou pistoli a natankovala 15 litrů ... až pak si vzpomněla, že vlastně stojí jinde a chtěla naftu.

Je to opravdu velmi běžné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]