Zdravím všechny rádce Při výměně zadního kola( ani nevím jak se mi to vlastně povedlo) jsem přetáhl závity na třech šroubech z pěti Závity ko, Do servisu to mám cca 20 km A nejsem si jistý jestli to dojede nebo raději zavolat odtahovku, co myslíte Peugeot 607 rok výroby 2001
Znamy kdysi prijel v noci na navstevu. Kdyz jsem se ho ptal, proc ma na trech kolech jen po dvou sroubech z peti, rekl mi, ze koupil na druhe strane nemecka uplnou nahodou levne kola a pri vymene srouby poztracel, v nedeli je nemel kde koupit, tak se na to vyprdnul a jel. Mely jinou dosedaci plochu (srouby z plechacu dal na hliniky), byly kratke a jel s tim 180...
To zrovna ne, ale uplne pri smyslech vetsinu casu nebyl. Pointa ale je, ze i dva srouby toho zrejme udrzi dost, kdyz ma clovek koule s tim jet. Ja bych se bal, jel pomalu a opatrne a kazdou chvili stavel a kontroloval. On do toho sednul a kropil to 400km co to slo. A stalo se prd.
My také děkujeme za obecné ohrožení. Za to lze i jít sedět.
str
Tak jsem to nakonec nechal na odtahové službě Strach mi to nedovolí Ale po konzultaci s mechaniky, by nebyl žádný problém dojet to po vlastní ose Všem moc děkuji za odpovědi
Považuju to za extrémní hazard. Připevnění se nedá nijak po cestě kontrolovat. K přetržení zbylých šroubů může dojít naráz. Když se kolo utrhne, může i při malé rychlosti způsobit nehodu, pomlátit chodce nebo i zabít cyklistu. K podstupování takového rizika není rozumný důvod. Pro náboj je možné dojet veřejnou dopravou nebo si ho nechat poslat poštou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.