Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce
Při výměně zadního kola( ani nevím jak se mi to vlastně povedlo) jsem přetáhl závity na třech šroubech z pěti
Závity ko,
Do servisu to mám cca 20 km
A nejsem si jistý jestli to dojede nebo raději zavolat odtahovku, co myslíte
Peugeot 607 rok výroby 2001
Při výměně zadního kola( ani nevím jak se mi to vlastně povedlo) jsem přetáhl závity na třech šroubech z pěti
Závity ko,
Do servisu to mám cca 20 km
A nejsem si jistý jestli to dojede nebo raději zavolat odtahovku, co myslíte
Peugeot 607 rok výroby 2001
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
re4zon
Znamy kdysi prijel v noci na navstevu. Kdyz jsem se ho ptal, proc ma na trech kolech jen po dvou sroubech z peti, rekl mi, ze koupil na druhe strane nemecka uplnou nahodou levne kola a pri vymene srouby poztracel, v nedeli je nemel kde koupit, tak se na to vyprdnul a jel. Mely jinou dosedaci plochu (srouby z plechacu dal na hliniky), byly kratke a jel s tim 180...
0x
Považuju to za extrémní hazard. Připevnění se nedá nijak po cestě kontrolovat. K přetržení zbylých šroubů může dojít naráz. Když se kolo utrhne, může i při malé rychlosti způsobit nehodu, pomlátit chodce nebo i zabít cyklistu. K podstupování takového rizika není rozumný důvod. Pro náboj je možné dojet veřejnou dopravou nebo si ho nechat poslat poštou.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]