Nejste přihlášen/a.
Děkuji za reakce
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Hele koukej, ta tvoje dýlka ti asi bude k ničemu když brzdová trubka je přizpůsobená místům kudy prochází.
Měnil jsem na více autech lze koupit už hotovou original nebo i v náhradě v obchodech s autodíly.
Měnil jsem na více autech lze koupit už hotovou original nebo i v náhradě v obchodech s autodíly.
Ja vim že prochazi vsude možně majitel vozu ma možnost si ji nechat udělat za hubičku a ja se ptam proto abych nemusel lizt pod auto měřit a vymejšlet
To že si ji budu muset naohejbat dle potřeby stim nemam problém
To že si ji budu muset naohejbat dle potřeby stim nemam problém
Na tohle já rezolutně majitelům říkám ne a ať jedou jinam. Zodpovídáš za práci a pokud ta trubka bude blbě zakončená a poteče, tak si jen zaděláváš na problémy.
já tu mam firmu co ty trubky dělá nemam stim problém de mi jen o to abych se nemusel plazit pod autem a měřit to ![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]