Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jaký typ motocyklu se hodí toto zapalování

Od: martin99* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

prosím o radu na jaký typ motocyklu se hodí toto zapalování. Děkuju moc *andel*

Na jaký typ motocyklu se hodí toto zapalování

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Na 99 procent je to zapalovani ze zahradni frezy PF-62.

Miriamira ma pravdu, ze je to podobne jako treba u Stadionu, PUCHu a dalsich mopedu. Ale primo tohle zapalovani moc dobre znam.

doplněno 26.05.10 09:49:

Samozrejme nemuzu vyloucit, ze stejne zapalovani nebylo pouzito i jinde.

Koneckoncu by to slo urcite namontovat takrka na jakykoli obdobny jednoprd.

souhlasim a Axus*smich* a davam bod.

kdyby se jednalo o mopeda, byly by tam ty cívky asi dvě, protože bývalo oddělené: proud pro indukčku(motor) a proud pro osvětlení mopeda. Myslím, že dohomady se to nedávalo (moje chyba). V případně jedné cívky se vlastně jedná o cívku jen pro motor a tím to stačí. Sekačky obvykle světlo nepotřebují . *smich**palec*páš se seká ve dne *smich*

hodnocení

4x

to vypadá na něco jako byl "stadion" (kozí dech a pod.) nebo něco podobného. Nejedná se o zapalování komplet, ale pouze o jeho část, která sama o sobě nic nevyprodukuje. Podle mě Vám tam k tomu chybí magnetový kotouč, který se nasadí na hřídel a při otáčení klikovky motoru obíhá tu cívku. Bez toho dílu je to celé celkem na nic. *plac*

barbakan*
hodnocení

1x

Mám takové tušení,že zapalování je buď z Jawety nebo mopedu Stadion.

cyril*

Tušíte sice hezky, ale zcela špatně!

dvorakm*
hodnocení

0x

Podobné zapalování je také na Jawě 150c.

cyril*

Úvaha zajímavá, leč nepřesná. JAWA nikdy nevyráběla typ 150c!

pecos
hodnocení

0x

Martine jestli máš toto zapalování napiš mi.

martin99*
hodnocení

To zapalování už nemám, ale děkuju moc za pomoc. Je to opravdu zapalování Pf - 62 *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]