Nejste přihlášen/a.
Nechal jsem známého automechanika, aby mi zařídil TP na STK u mého FORD S-Maxe. Odjel s ním jeden den a druhý den ho přivezl s poškozeným předním sklem. Poškození v levém dolním rohu vypadalo jako klepnutí kladívkem. Buhví, kde auto přes noc stálo a komu to mohlo vadit. Automechanik mne ujistil, že zajistí výměnu skla a nebude mne to stát ani korunu. S pavoučkem na skle jsme odjeli do Prahy, kde auto stálo na sluci na parkovišti. Když jsem k autu přišel, tak už z pavoučka vystupovala prasklina šikmo nahoru v délce 25 cm a nyní po cestě zpět už prasklina měří 40 cm. Nevím, zda se s takovým poškozením skla dá bez postihu jezdit. Automechanik mi tvrdí, že ano a že mám policistům říci, že jsem objednán do servisu. Mě se takové odůvodnění vůbec nezdá. Poradí někdo?
Jakmile se prasklina na čelním okně rozleze na plochu o délce větší než 20 milimetrů, a navíc je ve stírané ploše, jde z pohledu zákona o "závadu ohrožující bezpečnost provozu na pozemních komunikacích, pročež takové vozidlo nesmí být užito v provozu na pozemních komunikacích".
Za jízdu s prasklým čelním sklem Vám hrozí pokuta ve správním řízení až 10 000 Kč a 5 trestných bodů. Vše ovšem bude záležet na okolnostech a benevolenci policie. Pokud nebudete mít "pavouka" přes půlku čelního skla, tak můžete počítat spíše s blokovou pokutou ve výši pár set korun
Stačí takto rada?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.