Nejste přihlášen/a.
hned na začátek ,podotýkám že z vlastního auta,mám požkozený palivový potrubí,to už jsme našli trhlinu,ale před opravou mám plnou nádrž a dosavadní pokusy o vyprázdnění přes plnicí otvor selhali,a výpustný ventil na nádrži není.
Co máš za auto?
Výrobce, model, rok
...
Přinejhorším to vypusť přepadem, ale ne přes víčko nádrže. Vymontuj plovák.
Mě balonky a elektrická čerpadla jsou zbytečná, pokud bude auto větší výšce než kanystr (stačí i malý rozdíl)
Nafta je jak voda a poteče rychle sama.
Tak to je úplná pohodka.
Vezmi hadičku s vnitřní dírou 8mm, na plováku odpoj hadičku s přívodem do motoru (šipka ven) a nasaď tu svoji.
Veď ji od plováku dolů po nádrži, ať ti zbytečně nejde celým autem a dveřma ven.
Nasaj hubou a zbytek poteče sám přepadem (fyzika)
Nech otevřené tankovací víčko, aby tam šel vzduch.
Na výměnu palivového potrubí nepotřebuješ sundavat nádrž, jestli to čerpáš kvůli tomu. Jedině že by si měl na potrubí nějakou úpravu. Jinak při výměně toho potrubí si užij to protahování do motorového prostoru mezi převodkou řízení a karoserií, s brzdovýma trubičkama je ta práce ještě horší (a u nevytvarovaných trubek katastrofa).
Ješte sdělit JAK nebo spíš KUDY to tím čerpadýlkem vycucnout!, Pokud možno, aby se nerozebíralo půl auta. přes uzávěr nádrže to také nedostanete.
Na jedno-dvě použití za život dobrej krám za ty peníze.Pak to bude někde ležet.Za to má přes osm litrů nafty.Dnes je za 39.90,- ale reklamu kde jim tady dělat nemůžu,ale není to žádné JZD.Normální benzinka.Na netu lehce dohledatelné.To ta hadice je levnější a úkol splní taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.