Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký servis na Citroen

Od: martinpeugeot® odpovědí: 4 změna:

dobrý den, poradte jaký sevrvis na Citroen Berlingo 2006, mám dve závady , auto bylo ve 2 servisech nezjsitili nic, vyhozené peníze.. Znáte servis, který se specializuje na tyto vozy? Někdo kdo zná motor NFU nazpamět a taky celkove toto auto? Je jedno odkud...díky moc za kontakt (muzete napsat do SZ)

dekuji moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Co to dělá? Pár z nás tady má s Citroeny roky zkušeností i když nás to neživí.

hodnocení

0x

Já mám na problémy s Citroenem servis COTHEX v Brně, tel 725017417. Neobracím se na ně s běžnými problémy (karosařina, běžná údržba, LPG, a pod) ale s tím co si myslím že je specialita. Dost se právě specializují na francouzská auta.

hodnocení

0x

Auto Jaroš Nové Veslí. Mohu doporučit

dealer.citroen.cz/...

hodnocení

0x

Autoservis Poseidon ve Stráži nad Nežárkou,ještě před cca deseti lety téměř výhradně PSA-dnes by je asi jen tyto neuživili tak dělají vše, rozšířili provoz - dělají autoklempířinu, lakování...Velká spokojenost. Jinak pak doporučuji spíš jen hydrocitroeny (není podmínka) PaM -Brno Jundrov nebo Jirka Hejdy Radouňka JH,nebo třeba Jarda Růžička-Radonice-P Východ a nově i Veselí nad Lužnicí... CHrastava.-Čert jméno nwn, (kontak Xantiaclub FB?,bxcub com). Jinak NFU je docela jednoduchý motor řady TU a jak píše Totak -stačí řádně identifikovat-popsat závadu , třeba Vám tu někdo z vlastníků, zde na poraďte , tohoto motoru ve škále 106-Saxo, ZX-Xsara-306... poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]