Nejste přihlášen/a.
Prodal jsem auti jednomu rusovi. Po dvou mesicich mi volal, ze nemuze najit doklady. Ja mel bohuzel za to, ze to neprodlene prevede, jak sliboval. Dnes mi rekl, ze dokkady nasel, a ze to jde prepsat na sebe. U ckp mi tak diky tomu nejspis prijde neuhrazeby dluh. Rekl, ze kdyztak proplati. Chci se zeptat, jestli mam ted neco udelat, abych byl kdyztak v budoucnu v pravu, ze ty penize mi ma zaplatit on (zavolat na policii atd.) ma s timto nekdo zkusenost? Dekuji
3x
První část odpovědi 1.
Zbytek-" A pri te prilezitosti vam rovnou da castku odpovidajici flastru za nepojisteni za ty dva mesice"
Proč? Když se ozve CKP-od data prodeje, nikoliv od data zápisu v registru nejsem maitel - viz přiložena kopie KS. Ovšem tedy za předpokladu že KS má písemně, nikoliv ústní.
Asi takto-pokutě za nezapsání změny se nelze ubránit,ale platbě CKP za nepořepsané ale pradané auto se bránit LZE a jednoduše, tedy zatím!
Ty seš asi fakt blbej! Co jsem psal hned poprvé? A to že ČKP oběšle dopravní odbor příslušného úřadu na to jsi přišel sám nebo tě někdo navedl? Už vidím úřadu na ČKP který byde dělat 1: něco co nemá v pravomoci a 2: bude dělat práci navíc !![]()
O koílika takových udáních a pokutách víš. Víš vůbec něco o legislativě? Máš s tím osobní zkušenost? Máš kulové takl raději už nepiš a neztrapňuj se když nic nevíš!
1x
aa,
dovoluji si tipnout, že převod neproběhne. Co udělat příště? Nikomu nevěřit a udělat ten převod sám, nikoliv spoléhat na jiného.
Co budete dělat, když Rusák vozidlo nepřevede a klidně ho prodá Ukrajinci?
ČKP sdělíte, že od minulých měsíců nejste vlastníkem, nýbrž tato osoba: a doložíte jim svoje tvrzení.
Pokud mu aktivně volal, že nemůže najít doklady, tak bych neházel flintu do žita, třeba to fakt bude přepsat, a je jenom bordelář, já taky nemůžu najít technický průkazy asi 3 vozidel A už mám propadly technický ![]()
0x
Zazálohovat veškerou dokumentaci k prodeji vozu a modlit se. ČKP to možná akceptuje s tím povinným ručením, ale za nepřepsání z vaší strany dostanete flastr od úřadu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.