Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje takové auto

Od: slavo® odpovědí: 15 změna:

existuje sedmimístné auto které má kufr minimálně jak octavie kombi?

Zatím jsem se setkal sedmimístné s malým kufrem kde bylo trvale sedmimístné a nebo s velkým kufrem je pětimístné ale poslední řada je sklopená a když se rozloží na sedm míst, tak kufr je jak u krátké fabie.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Dodávka v dlouhý verzi.. Transporter 7 míst má kufr metr dlouhej.

hodnocení

1x

VW Crafter, Fiat Ducato se sedačkama a v nějaké té verzi L4H2 bude kufr větší než v kombi octavii.

Ale asi myslíš něco jako Fiat Scudo LONG

auto.bazos.cz/...

škoda, že v tom odkazu není na bazoši otevřený zadek. Nějek se mi to nezdá, moc místa tam není.

Je tam 9 míst. Vybereš dvě zadní sedačky a kufr velkej. Pokusím se najít.

13:37

Ano, pak ano...

9 sedadel a kufr (co teprve 5ti místné bez 2.řady sedaček)

autohit.cz/...

Existuje takové auto
17.08.22 17:37

díky

takovej jezevčík ;) i caddy maxi je proti tomu malinká

hodnocení

0x

Já se domnívám že nikoliv, páč Octavia kombi:

sedmimístné není tak dlouhé...

meta
hodnocení

0x
Tohle zmáknou v Evropě jedině long dodávky délky 5m a více (vyrabí každa druhá automobilka), měl jsem i poslední Sharan což beru jako jedno z většich MPV a jakmile rozložíte třetí řadu, kufr tam skoro nezbude.

xjsj
hodnocení

0x
citroen c X

speed8*
hodnocení

0x
Vw Caddy Maxi
20.08.22 22:02

malý

gumidku, ano, je to malé, páč synek si koupil toto auto pro 7 míst a dozadu se dvojkočárek nevejde o 7cm. Tak musíme posunout sedadla, ale až v držáku. Chtělo to o kousek delší...

MAXI u Caddy beru jako základ. Obyčejný Caddy je skoro jak Panda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]