Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký rozměr klíče k rezervě?

Od: karlito® odpovědí: 17 změna:
Zdravím, nemá někdo tušení, jaký rozměr klíče dát k rezervě ke kolu R14 u Vw Up! 1.0 44 kW? Dávám dohromady novou sadu rezervě. Děkuji za pomoc!

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

4x
hodnocení

Díky za odkaz, ale chtěl jsem právě "eLko" s jednou velikostí...

V případě použití speciální matky patřičný přechod

Ten kříž je ideální nástroj - z vícero důvodů. Já ho za Lko schválně měnil, na domácí práci mám zas jiný mnohem propracovanější klíč...
hodnocení

Díky libor007®, vezmu teda křižák, zkušenosti jsou zkušenosti ;) ...nepředpokládám, že tam bude nějaký pojistný ořech, když k autu nebyla ani opravná sada *smich*

jirib
ELko je na h...

hodnocení

2x

kolové šrouby podle zadaného typu vozu jsou 17", ale i 19" - takže tady asi bude záležet na konkrétním vašem šroubu..

já si plánoval koupit něco jako toto unihobby.cz/...

ale nevím, jestli to bude opravdu dostatečně kvalitní - nicméně 340Nm je dost dobrý krouťák

mm ne palců ;)

*smich*jj, už potřebuju dovolenou

hodnocení

2x

kolový klíč 4D0 012 219A

šroubovák 6R0 012 255

háček na poklice 6X0 012 243

vlečné oko 6K0 803 615C

maxildily.cz/...

mnd®
hodnocení

0x

Jaká opravná sada? K čemu to?

hodnocení

Opravná sada k pneu (povinná výbava)

mnd®

Který je to zákon? To chci vidět na ,,papíře,,.

hodnocení

Podle silničního zákona, resp. vyhlášky 206/2018
ad) 4 = Rezervní kolo nebo prostředky na opravu pneumatiky (neplatí pro sjednané asistenční služby pro výměnu pneumatiky po celé ČR)

mnd®

Aha.Tak vy nemáte asi plnohodnotné rezervní ani dojezdové pneu.tak si užijte lepení v zimě a dešti.

hodnocení

No právě :) ale pneu i ráfek už jsou na cestě, takže už to dám nějak dohromady...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]