Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto s vyšším posezením

Od: boba® odpovědí: 31 změna:

Chtěla bych si pořídit auto, do kterého se bude dobře nastupovat a z něho vystupovat. Ale malé, žádné SUV, jezdím sama. Děkuji za typy.

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Co tak třeba Suzuki Ignis, připadně větší Vitara, S-cross…
hodnocení

Tak váš návrh se mi líbí nejvíc, děkuji, dojedu se na něj někam podívat.

Suzuki Ignis mohu doporučit,mám ho rok a nastupování super.Pěkně vysoké.Akorát teda na nové si budete muset tak rok počkat.

Tak to jsem rád, že jsem vás inspiroval. Mám Vitaru, nestěžuji si, nemám vůbec žádný problém. ťuk,ťuk ... :) Tady mají jeden Ignis skladem suzuki.cz/...

hodnocení

1x

Fiat Panda?

jj panda - fiat.cz/...

to je super autíčko

až na ten nový motor 0,9 nebo co to je. To fakt nehceš. Už jsem se svezl a hrůza.

Myslel jsem, že jsme v ojetinách.

no to je fakt - ono opticky je to fajné, ale jiné než litrové motory už tam nedělají...

na takové to domácí ježdění kolem komínu asi jo...

krtek6
hodnocení

0x

Caddy, Berlingo a tyhle...

hodnocení

0x

Nové? Nebo jak starou ojetinu? Ford Fusion?

Fusion bude slušně shnilej

hodnocení

Nové. Ojetiny nechci.

Takže Caddy za 600 000kč není problém?

Tak malé SUV. Seat Arona, Škoda Kamiq...

meta
@gumidek nový Caddy za 600? Beru

hodnocení

Mrknu na něj, díky.

doplněno 16.08.22 18:04:

Moc děkuju všem za typy, z toho už se dá určitě vybrat.

Mrkni ještě na Touran (pohodlnější podvozek než nenaložený caddy)

Naopak mezi levnýma střepama s nekvalitou interiéru najdeš Dacie, Renaulty, atd...

Záleží na financích.

Pokud ne SUV, tak hledej minivany nebo MPV;)

dacia duster, citroen berlingo, peugeot partner - motorizace od 1,4

Hyundai Bayon.

hodnocení

0x
Suzuki Splash. Krátké, živé, vysoký posez...

hodnocení

0x
Včera jsem v Renaultu zkoušel Zoe. Přesto, že se nedá výškově nastavit sedačka, i tak se sedí vysoko a dobře se nastupuje. Uvnitř místa dost, přesto, že je délka jen 4,08m. Taková malá mrštná rychlá potvora, verze 135,tedy 100kw.
hodnocení

Taky by se mi líbilo, ale je v elektrice.

jd

Já už bych ruční stahovačky nechtěl :))

Já bych už nechtěl auto bez klimy :-D

Boba to nekope, nemusíte se bát :) Klimu to samozřejmě má a můžete si ji spustit z mobilu pár minut před jízdou. Podobné je to i s topením v zimě.
hodnocení

Stír

Jj, nekope, ale ta cena.

No jasně, ale dá se koupit dvouleté do 650tis třeba jen se 7tis najetymi. Provoz je pak levný, i servis.

hodnocení

0x

Já jsem kvůli tomu kupoval Xsara Picasso

asd1
hodnocení

0x

Fiat Panda - jedno z nejlepších aut do města a verze 4x4 i na dojíždění kolem vesnice po polňačkách i v těžkým terénu. (projede jako plnohodnotný teréňák), kdo jezdí po Italských vesnicích vidí kam se to všude vyhrabe *ee*

Nová je zmrskaná (motory), lepší je starší ještě s 1,2 8V. Pokud jsou prachy na nový auto tak není problém vzít lehce jedtou v top stavu z posledních let výroby kdy se dělala. Bude to lepší než vzít funglovku s eko sluníčkovým motorem a plnou kokotin... Bohužel místo vychytání much na osvědčeným autě se vyrábí nesmysly :(

Pandu jsem jezdil asi 6 let. Měla bohužel jen jeden airbag, byla bez klímy. Při zvyšující se hustotě provozu a teplotě ovzduší už nevyhovovala bezpečnosti a pohodlí.
Vyměnil jsem ji za Suzuki Splash, také s vysokým sezením, obratná, plno airbagů, klima. Do města a pro důchodce ideál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]