Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych si pořídit auto, do kterého se bude dobře nastupovat a z něho vystupovat. Ale malé, žádné SUV, jezdím sama. Děkuji za typy.
Suzuki Ignis mohu doporučit,mám ho rok a nastupování super.Pěkně vysoké.Akorát teda na nové si budete muset tak rok počkat.
Tak to jsem rád, že jsem vás inspiroval. Mám Vitaru, nestěžuji si, nemám vůbec žádný problém. ťuk,ťuk ... Tady mají jeden Ignis skladem suzuki.cz/...
až na ten nový motor 0,9 nebo co to je. To fakt nehceš. Už jsem se svezl a hrůza.
Myslel jsem, že jsme v ojetinách.
no to je fakt - ono opticky je to fajné, ale jiné než litrové motory už tam nedělají...
na takové to domácí ježdění kolem komínu asi jo...
Mrknu na něj, díky.
Moc děkuju všem za typy, z toho už se dá určitě vybrat.
Fiat Panda - jedno z nejlepších aut do města a verze 4x4 i na dojíždění kolem vesnice po polňačkách i v těžkým terénu. (projede jako plnohodnotný teréňák), kdo jezdí po Italských vesnicích vidí kam se to všude vyhrabe
Nová je zmrskaná (motory), lepší je starší ještě s 1,2 8V. Pokud jsou prachy na nový auto tak není problém vzít lehce jedtou v top stavu z posledních let výroby kdy se dělala. Bude to lepší než vzít funglovku s eko sluníčkovým motorem a plnou kokotin... Bohužel místo vychytání much na osvědčeným autě se vyrábí nesmysly
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.