Včera jsem v Renaultu zkoušel Zoe. Přesto, že se nedá výškově nastavit sedačka, i tak se sedí vysoko a dobře se nastupuje. Uvnitř místa dost, přesto, že je délka jen 4,08m. Taková malá mrštná rychlá potvora, verze 135,tedy 100kw.
Fiat Panda - jedno z nejlepších aut do města a verze 4x4 i na dojíždění kolem vesnice po polňačkách i v těžkým terénu. (projede jako plnohodnotný teréňák), kdo jezdí po Italských vesnicích vidí kam se to všude vyhrabe
Nová je zmrskaná (motory), lepší je starší ještě s 1,2 8V. Pokud jsou prachy na nový auto tak není problém vzít lehce jedtou v top stavu z posledních let výroby kdy se dělala. Bude to lepší než vzít funglovku s eko sluníčkovým motorem a plnou kokotin... Bohužel místo vychytání much na osvědčeným autě se vyrábí nesmysly
Pandu jsem jezdil asi 6 let. Měla bohužel jen jeden airbag, byla bez klímy. Při zvyšující se hustotě provozu a teplotě ovzduší už nevyhovovala bezpečnosti a pohodlí. Vyměnil jsem ji za Suzuki Splash, také s vysokým sezením, obratná, plno airbagů, klima. Do města a pro důchodce ideál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.