Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám vyhřívaná zpětná zrcátka

Od: princess odpovědí: 10 změna:

Zdravím pánové. Mám blbou otázku *smich*... Proto se předem omlouvám rýpalům, a "machrům" v oboru *smich*

Jak poznám zda mám nebo nemám vyhřívaná zrcátka... *nevi*

Nemohu to najít v katalozích aut na netu, v návodech, dokonce ani v manuálu k vozu.

V manuálu se píše, se zapnutím vyhřívání zadního skla se automaticky zapne vyhřívání vnějších zpětných zrcátek.

Manuál je pro více verzí auta,tzn. ne vše má každá verze, takže u většiny věcí je dopsáno co se ke které vztahuje, u tohoto nikoli...

Je mi trapně *smich* Ale děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

3x

Princess proč trapně, každý nemúsí znát všechno. Jak tedy poznáte jestli jsou vyhřívaná, možností je několik,vrvé ředě je možnost kouknout jestli k zrcátku vedou babely a kolik což asi nebude to pravé žešení že ;) nejleší když po ránu kdy je ještě chladno zapnete vyhřívání a po chvilce na zrcátko polužíte hřbet ruky , zrcátko by trochu hřálo . Pokud bude zamlžené tak oschne, to mužete otestovat i tak že roprašovačem nestíkáte lehce na zrcátko a zapnete vyhřívání, zase musí zrcátko oschnout.

Taky je důležité jestli máte el.ovládání zrcátek. Manuálně ovládané zrcátka z 99% nemají ani vyhřívání. A nebo zkuste napsat co máte konkrétně za auto jakou verzi a výbavu třeba někdo přímo řekne jak natom jste.*jasne*

hodnocení

2x

Já si myslím, že to vůbec není blbá otázka. V zadání otázky přesně popisujete nedostatky manuálů nebo návodů nejen na auta. Já a mnoho dalších se tu a kdekoliv jinde docela klidně zeptáme, protože učený z nebe nespadl, a když spadl, tak se zabil...Na to je tu poradna, ten kdo ví, určitě rád poradí tomu, kdo má odvahu se zeptat.

Není hanbou nevědět, je hanbou zůstat v nevědomosti. To řekl někdo moudrý... A trapně ať se cítí ti rýpalové a machři, ani oni nevědí všechno. Ani bych se jim neomlouval, omluvit by se měli oni za netaktnost.

Škoda, že jste neupřesnil typ auta, bylo by to jednodušší, hlavně pro toho, kdo má stejné auto.

Teď rada: Já také neumím poznat vyhřívaná zrcátka, ale zřejmě bych hledal kablíky od elektriky třeba v krytu zrcátka nebo té mechaniky zevnitř okna, nebo kouknul kablíky co jdou z "futra" do dveří...

hodnocení

0x

Záleží jak u kterého auta, ale to ovlávání zrcátek spolu s vyhříváním může vypadat takto:

skoda-auto.cz/...

Tohleto je ze Škodovky.

marenka*
hodnocení

0x

Já jako ženská, ti dám blbou odpověď, ale stalo se a manža se mi potutelně smál. *hi* Sedli jsme do auta, zamlženého a studeného a manža nastartoval. Já říkám. "Hele, mě se kouří ze zrcátka" a on na to "když ho máš vyhřívaný, tak se asi kouřit bude." *zed**haha**pivo*

princess
hodnocení

Moc děkuji za kladný přístup ;)

Mám Fiat Punto 1.9 JTD, a zrcátka manuálně ovládaná...

Manuál je skvělá věc, objevil jsem spoustu věcí a funkcí o kterých jsem před tím nevěděl, byl jsem nadšený... *smich*

A to si myslím neplatí jen u auta, i když do teď jsem manuály také k ničemu "nepotřeboval" *smich*

Ale zarazila mě tam, právě již v zadání otázky zmíněná věta, u které nebylo jako u ostatních funkcí uvedeno, které verze ji mají. Z čehož by se dalo dedukovat že tu fci mají verze všechny...

Jsem zmaten *smich*

ar*

Podle zapínání společně zadního okna a zrcátek jsem to v duchu typoval na itala;). No pokud jsou zrcátka manual tak jak už jsem psal nebudou nejspíš vyhřívaná

doplněno 25.05.10 13:34:

Podle toho že to je JTD tak je to Punto 188. Pokud je jedno z posledních od r.v. 03 tak je šance že i u manual zrcátka máte vyhřívání. Zkuste to jak jsem psal výše, rozprašovač a zapnout vyhřívání.

marenka*

A budou čudit *uspech*

ar*

Mařenko zrcátka to nic není, loni v létě jsem jel s kamarádem na slovač, vedro ,že i mouchy padaly, tak jsem zapnul klimu a jedeme. Pořád mně bylo divný proč se tak vedle mně vrtí na sedačce,ale nic jsem neříkal. Po zhruba 200km (někde u Brna ) kámoš říká "no jede to pěkně ta klima to taky je dobrá věc ,ale ty sedačky jsou na ho. . . " já jsem mu říkal no koukám ,že se furt vrtíš ,to se ti vnich blbě sedí? Na to on ne sedí se dobře ,ale hrozně se v nich hřeje prdel. On si matěj při štelování sedačky zapnul topení a seděl v tom 200km *zed* Co mu na to člověk mněl říct. Když vystoupil tak vypadal jako když se poch. . . . *smich*

doplněno 25.05.10 13:58:

Tak si žívě dovedeš představit co to dělalo semnou když on vystoupil a šel si u pumpy s tou mokou prde. . . hrdě koupit bagetu.*uf*

marenka*

Are, to mi nedělej tohleto. Sedím v tu práci a to jsem fakt vyprskla smíchy *haha*

princess
hodnocení

Mám r.v. 02, ale určitě to zkusím, byl bych rád kdybych ho měl, člověk má pak dobrý pocit když má auto něco navíc *smich*

Všem vám děkuji ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]