Zdravim, zase blbnu. Nejak sem si rikal ze ta panda od přítelkyně nechce jit do otáček a dal jsem auto servisu. Ten mi sdělil že oprava bude nový katalizator a nove lambady. Cena by byla nepřijatelná proto jsem si auti odvezl. A protože jsem takovej šťoural a kutil sundal jsem katik z pandy(moc dobre to neslo,hlavne k vlnovci). Lambady jsem postříkal přípravkem na cisteni egr ventilu a šli povolit stranovou 22kou! ne krásně ale šli. Takze lambady sem namočil do pripravku MojeAuto čištění EGR ventilu a peknej humus z toho vyplaval za cca hodinu. Teď ale řeším cim vyčistit ten Katík. S louhem sem nikdy nedělal. Takže sem profoukaval kompresorem ze strany od vyfuku k motoru)a z druhe strany odsaval průmyslovým vysavačem do vody(aby se neprášilo) pote jsem katik vyplachl a řádně vypral v horké vodě a vyfoukal horkovzdušnou pistolí. Podle foukani z vysavače mi přijde že je lépe průchozí a fouká ze čtyř kanalu ale slabě. Pri zacpani trech kanalu je jeden fouka celkem silně Predtim nefoukal skoro vubec. Poradite mi jak nadavkovat louh? Už se to tu kdysi řešilo,ale nevim jestli ten louh nesežere platinu. I když asi katik u pandy platinu mit nebude . Předem děkuji za pomoc. STK jsme prošli ,ale teď to zase nejede. Tlaky mam změřený teply a studeny motor 12Bar. Tlak paliva v normě,na lpg to dělá taky.Svice jsou nove Denso UX22TT ale svice blize k baterii po vymontovani byla od vody(par kapek na zavitu) Tak sem si rikal 260tis to bude katik a taky byl. Pro představu Bosal 9000kc,JMJ 3890kc, Valker 12000kc. Takze bych asi v nejhorsim paknsahnul na JMJ auto jezdi hlavne po meste a popojizdky. Takze naprt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.