Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repas turba

Od: domi odpovědí: 7 změna:
Ahoj, mám golfa1.9 85kw a odešlo mi turbo, nové kupovat nebudu, máte někdo zkušenosti s repasem? Popřípadě firmou?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můj servisák to posílá někam - je spokojený... - za cca. 6000,- bez papírů. Ale firmu doporučit nedokážu. Já bych to řešil právě přes servis, který zajistí správnou montáž a bude dávat na ověřené místo... Nějaké zasílání poštou přes půl republiky se nemusí vyplatit.

re4zon
hodnocení

0x
Turbosport.cz kdy si domluvis termin, tak prijedes rano s autem a po obede odjizdis s namontovanym kvalitne repasovanym turbem. Ale zkusenost je uz par let, takze neznam aktualni ceny.

hodnocení

0x
Kup novy ušetříš si starosti čas a nervy

Vyráběn v letech1997 - 2003 jestli se nepletu... u těchto auto nové kolik - 14000,-? Repase 6000 "výměnou" za starý...

U auta v hodnotě 30tis (samozřejmě záleží na stavu) nevím, jestli bych šel kupovat nové.

Ja mam taky starsi tdi a když sem stal před rozhodnutim tak volba noveho turba za 13 litrú byla jasnou volbou
Montaž na prvni dobrou a jezdim bez problémú
Uz se tešim na dotaz vymenil sem turbo za repas a pada do nouze *smich*
break
Ďábel: i v Kelly koupíš nový "repasovaný"
Jinak souhlasím. Už jen kvůli čekačce na zrepasování pokud nejde o výměnu kus za kus

hodnocení

0x

Jo , ja dával repas to samé cca 3 roky zpět od tud autonorma.cz/...

Akorát mi nedali celou kauci (1000kč) ale pouze 800,údajně jsem vrátil tohle autonorma.cz/...

Rozdíl ve funkci mě nevysvětlili asi akorát to jedno číslo,ale šlape spolehlivě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]