Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Narovnání dolíků na střeše od krup

Od: marenka* odpovědí: 13 změna:

Tak nám tady proběhlo krupobití. Manža tu řeší otázku, jestli se dají na střeše auta dolíky od krup vytáhnout stejně jako na plechové. Máme hliníkovou. Jde o to, aby ho neodbyli na pojišťovně, jestli to nebude na výměnu dílu. Díky za odpovědi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

AU *plac* to Audinku bolelo. Mařenko jde to vytáhnout stejně jako na plechové jen je potřeba dělat opatrněji

doplněno 24.05.10 21:29:

Používám toto bap-automotive.cz/... a světe div se ono to i funguje. Nechaj se koupit i levnější ,ale teď si nevzpomenu na výrobce. Svého času to stále reklamovali na TV Produkt nebo TV shop už nevím. Zkusím pohledat.

doplněno 24.05.10 21:31:

Používám toto bap-automotive.cz/... a světe div se ono to i funguje. Nechaj se koupit i levnější ,ale teď si nevzpomenu na výrobce. Svého času to stále reklamovali na TV Produkt nebo TV shop už nevím. Zkusím pohledat.

doplněno 24.05.10 21:47:

Proč to tam naběhlo 2x? No to je jedno.

Mařenko tak tady aukro.cz/... je to za pár kaček.

Pokud to alespoň manžu trochu uklidní ,tak jí mám na střeše taky 3 jamky už asi dva měsíce a jak to tak bývá "kovářova kobyla chodí bosa"*hi*

marenka*
hodnocení

Pohledej Are, prosím *modla* Já koukala na ty stránky, to je nabídka služeb, tu sadu neprodávají? *nevi*

Prodávají tady, ale ta cena ...

profo.cz/...

marenka*
hodnocení

*sok* masakr. (cena). To už je prý lepší to nechat udělat. Nejsme sami, tady to zničilo víc aut, tak kdo máte garáž, doporučuji autí schovat. To byli 3 minuty, kroupy jak mandarinky. *ee* Já stála u okna, koukala co se to děje a děkovala bohu že nejsem zrovna venku s pejskama, ty by to zabilo, dostat tou koulí do hlavy. No a manža povídal, že byl zrovna na dílně a bál se potom jít k autu, co bude... a bylo.

ar*

aukro.cz/... je to na stejném pricipu. Známí si to koupil a já si pak rval vlasy co jsem platil já *zed*

doplněno 24.05.10 21:56:

Tak jsem ji taky raději šoupnul do garáže aby tam toho nebylo ještě víc. Maruško je to hodně potlučené?

doplněno 24.05.10 22:00:

Maruš od toho tu jsme, když víme tak *bezim* poradit. Taky děkujeme a ať to jde dobře vytahovat. Dříve musel dolu strop a vymačkávat růčo fůčo.

marenka*
hodnocení

Moc vám děkuju, klucí zlatý *pusa*

doplněno 24.05.10 22:59:

Já jí ještě neviděla, ale manžovi se zhroutil svět (alespoň podle výrazu) Říkal že tam má 5 ďolíků jak od pěsti. A kolega na superbu 3.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

čím víc ďolíků, tím lépe, taková auta se pak nekradou, nejlepší je "socka" která má ďolíky úplně všude...je to ta nejlepší prevence v kombinaci s defend.lock, pískováním oken atd...

marenka*
hodnocení

0x

Tak jdu nahlásit konečné řešení problémku. ;) Manža se nakonec bál dělat to sám, říkal něco o tom že plech se vytahuje z kraje dolíku dovnitř a hliník obráceně.(nebo obráceně celé? to už mi vypadlo*hi*). Takže zavolal na pojišťovnu, PR, jestli má pojištěnou i tuhle příhodu. Ráno už napočítal deset dolíků. Na pojišťovně mu sdělili, že bude platit spoluúčast 1 000,-Kč, zbytek je na nich. *ua* Udělá nám to nějaký specializovaný servis, který přijede až z Hradce Králové a tak jsme obvolali známé, spolupracovníky a všechny kdo nás napadl, aby když už přijede servis z takové dálky, mohl pomoct více lidem. Takže jsme spokojení a servis asi bude taky, protože tu na ně bude čekat 8 autíček s bolístkou.

marenka*

to je ten pachatel :

Narovnání dolíků na střeše od krup
ar*

Tak to jsou pořádní hajlíci. Mařenko pokud to poj zalepí a spoluůčast je jen 1000 tak kdyby se to stalo mně ,tak i když na to mám vybavení tak si to nechám opravit na pojišťovnu taky, raději mezitím opravím druhému auto na kšeft *hi*. Já vím je to hanba, ale je to tak, někdy se sobě nevyplatí opravovat.

doplněno 25.05.10 12:02:

Oprava hajzlíci a spoluúčast *hi*

doplněno 25.05.10 12:21:

*smich* díky, oni ti hajlíci jsou pořád hajzlíci

marenka*

Are, ale překlep jsi měl hezkej. Ty kroupy fakt už jenom škodolibě zahajlovat. *zed* A jestli zvořeš ú ů, tak to jsem ani nezaregistrovala, jsi machr na auta a to je to na co koukám a čeho si cením. Stejně, my tady řešíme kastli a volala mi kámoška, že jí to "ťuklo" do ramene a jde na chíru. Nemůže hnout s celou rukou. *plac*

nespokojenyurednik

dělá se to podtlakem, na ďolík se přiloží jakásí přísavka, podtlakem se plech vcucne zpět tam kde byl...známý za to zaplatil asi 15 tisíc, beu lakování, ale nevyluřuji že to budete mít o hodně dražší

pt®

No to je, ale nadělení, věřím, že takové koule udělají hodně paseky. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]