Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Obecně jsem laik v autech a vše kolem a nezávzně bych se rád zeptal jak se projevuje a následně řeší netěsnost nápravy?
Abych vás uvedl do kontextu celé věci. Jde o to že si budu kupovat auto, zrovna mám oči na jedné Toyotě Celica 1.8 16V Vti. Má k dispozici VIN kód (tj. JTDDR38T700070050) a tak jsem ho hned na stránkách ministerstva dopravy zkontroloval. A v zprávě od STK je napsán bod 5.1.1.5.1 Netěsnost nápravy. Rád bych ted věděl co přesně to pro auto znamená? Jak se to projevuje při jízdě? Kolik stojí případný servis tohoto problému?
Děkuji
Na to moc nečum, spousta závad je vycucaných z prstu "aby tam něco bylo" a v reálu na autě nebyly, a naopak spoustu skutečných závad technik za bakšiš pustil a v protokolu to neni.
Netěsná náprava může být manžeta poloosy/ homokloubu nebo i gufero převodovky, když to umš vyměnit sám tak stovka za gufero/ manžetu až několik tisác za poloosu v hajzlu, v servise násobek ceny.
Klasika při koupi ojetiny, projít celý auto koroze mechanika elektrika motor právní vady typu exekuce čorky..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.