Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě Opel Corsa C 1.0 44kw

Od: rucnik* odpovědí: 3 změna:
Zdravím, chystám se ke koupi svého prvního auta. Potřebuju ho opravdu jen jako přemisťovaďlo, takže mě zaujal tento inzerát sauto.cz/... Vím, že to je tříválec a moc to nepojede, ale to mi nevadí. Je tady někdo, kdo má s podobnými vozy zkušenosti? Na co konkrétně se před koupí zaměřit a podívat, abych neodjel s nějakým šrotem?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolemjdouci
hodnocení

0x
Ano, nepojede to.
Vzít s sebou automechanika.
Mimochodem, ta rezervace tam je vaše?

hodnocení

0x
Jako první auto je to dobrá volba... určitě lepší než Fabie v podobné cenové relaci.. Určitě bych se zaměřil na korozi spodku vozu! Potom na cvakání a klepání po startu.. Hlavně si osahat motor před prvním startem..zda to někdo neohříval,aby zakryl kouřivost a cvakot po studeném startu.A poté důkladná zkušební jízda.. Klidně si kupte palivo za svoje.. Lepší vyhodit peníze za palivo na projížďku než vyhodit peníze za špatné auto..

milanoutrata
hodnocení

0x
Zdravím, rozhodně za mě dobrá volba, mám 1.2. Podíval bych se, jestli z něj neteče příliš oleje, co vím, tak tyhle motory se toho nebojí. Potom nejlépe za studena na měrku, jestli nejezdil majitel bez oleje, jestli necvakají zdvihátka, což může souviset s poctivostí majitele, zda kontroloval a dolíval olej. Jinak to není špatný autíčko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]