Nejste přihlášen/a.
nabourali mi dnes do mého auta, škoda není zas tak velká - zadní nárazník, zadní dveře. problém byl v tom, že nešly otevřít. s viníkem nehody jsme se domluvili, že zavoláme policii. při čekání jsem uviděl bilboard " Nabourali Vám auto - volejte Nehoda.Cz" no, vzhledem k tomu, že už jsme čekali dost dlouho, zkusili jsme tam zavolat. přijel nějaký technik od této služby a hned se věci spustili, poradil nám, aby jsme odvolali policii, že jde o malou škodu, mé auto, že nechají opravit ve značkové opravně, mám škodu fabii dva roky starou, a že mi hned půjčí náhradní vozidlo. protože pršelo a nám se nechtělo dál čekat na policii, souhlasili jsme s viníkem, že jim to předáme k vyřízení. sháním teď na internetu nějaké informace o Nehoda.cz. na jejich stránkách jsou samé pěkné věci, tak nemáte někdo zkušennost? děkuju za informaci, hany
Zkušenost nemám, jen mám obavu, že to budete mít drahé. A co pojišťovna? Zaplatí vám škodu, když policii supluje soukromá firma?
doplněno 24.05.10 20:20:Tak jsem se podívala na odkaz na starší příspěvek a koukám, že moje skepse byla namístě. No jo, ale jak teď tazatel z toho vybruslí? Má doma náhradní auto a svoje bůhví kde v drahém servisu.
Ale těžko říct co si o tom příspěvku myslet... Ta studentka byla očividně překvapená kolik dostala peněz od pojišťovny a takový prachy se při studiu hodí i někdy víc než auto... Jinak nechápu, že by si mohl někdo stěžovat na to, že mu peníze co mu dá pojišťovna na opravu auta, pak od něj skutečně někdo chtěl za onu uskutečněnou opravu auta... Ale ať si každej udělá svůj obrázek... Těžko říct jak to ve skutečnosti bylo
viník nehody nepostupoval správně, klidně může doplatit na reklamu odvozené od slova klamat.
Takových již bylo...
sepsali jste záznam? proplatí vše pojištovna?
No já s Nehoda.cz osobní zkušenosti mám a zatím dobré. Jde o to, že jsem se vlastně nemusel o nic starat, žádný běhání po pojišťovnách, servisech, půjčovnách aut atd. Jak to Nehoda.cz řeší je mi vlastně úplně jedno, jestli škubou pojišťovnu nebo jestli ty peníze nějak dostanou z viníka? je mi to šumák. Už 2x do mě někdo naboural, možná kdybych si to opravil svépomocí (na což nemám zručnost ani zkušenosti) tak by mi možná z peněz od pojišťovny i něco zbylo, ale tady jsem prostě jedním telefonátem zařídil všechno... sice od nuly k nule, ale bez starostí a hlavně moje lenost a pohodlí je mi cennější Takže tak, záleží na vašem přístupu k svému volnému času...
zdravím, díky za reakce. jinak se zdá, že je všechno v pohodě. dneska jsem dostal mailem od nehody.cz informaci že už je auto prohlídnuté od technika pojišťovny a kopii zakázkového listu od škodovácké opravny. jejich auto jezdí příjemně a zatím se mi to jeví jako dobrá věc. snad to také tak dopadne. dám pak info, hany
Tuto službu mohu všem z vlastní zkušenosti jen vřele DOPORUČIT.naboural mi opilej řidič moje 6 měsíců staré auto(škodu octavii) tak stašně že mi na autě udělal škodu za 250 000kč.Přijela policie vše vyšetřila dostal jsem do ruky papír o dopravní nehodě a to bylo vše.Stál jsem před nabouraným autem a přemýšlel co stím.Auto mi odvezla odtahovka do autorizovaného servisu a já byl docela bezradný co dál.Na doporučení mého spulupracovníka ze zaměstnání jsem se obrátil na firmu NEHODA.CZ a jen jsem zíral jak vše probíhá.Půjčili mi auto vše nahlásili na pojištovnu a na konci opravy mi v servisu zařídili tzv.krycí list který byl do druhého dne a já mohl zase používat svůj vůz.Asi tak za dva měsíce se mi znovu ozvala firma NEHODA a chtěli po mě můj peněžní účet aby na něj mohli zaslat peníze za znehodnocení mého auta které vymohli na pojištovně. Tím mi vyrazili dech.Za cca 14 dní byly peníze na účtě.JSOU TO SUPER LIDI A MÚŽU JE DÁL JEN DOPORUČIT.Romik
jak jsem slíbil podávám info jak to dopadlo. včera mi z Nehody.cz zavolali, že mám opravené auto. dnes jsem si ho převzal a vrátil jsem jim jejich náhradní. do ruky jsem dostal jen faktury za opravu mého auta a za zapůjčení náhradního. nejlepší pro mě bylo, že s nimi prý nemusím nic dělat, tedy, že je nemusím platit . peníze za mě vymůžou na pojišťovně viníka nehody sami. dobrý, ne? tak to vypadá, že Nehoda.cz je ok. přesto ale, raději už bourat nechci. mějte se, hany
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.