Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesvítí zadní světla

Od: jiri089 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den chtěl bych se jestli někdo nemá zkušenosti s Peugeot boxer 2013 81kw jelikož mi zničehonic přestaly fungovat zadní světla a přitom brzdové světla svítí pojistky vše ok i kontakty vůbec nevím čím to může být děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

0x

Podívejte se do manuálu, na jaký okruh je to napojeno

kajagooooottt
hodnocení

0x

Dokonce i starší auta mají vícero krabiček s pojistkama.

Najít tu správnou krabičku - tak to chce držet palce *slunce*I já měl tuhle pocit,že mne nesvítí zadní světla. Zastavit někde ve tmě je taky... risk - Lampy většinou nikde.

hodnocení

0x

Těmhle dodávkám se vypalují v konektorech piny pro kostru lampy.

doplněno 08.08.22 19:29:

Pohledej pojistky, zda jsou OK, pak snad přepínač světel, vadné žárovky, vadná kabeláž (narušený svazek neodbornou montáží tažáku), atd...

měřit,měřit,měřit

fuse-box.info/...

hodnocení

0x
Ja dam dnešni zkušenost s nakladakem renault 08kou
Nešli obrysovky vzadu ani na bocích
Přetahl sem jeden kabel znovu pozapojoval nova bočni svetla furt mi nestymovalo že mi nejdou zadni svetla a prava strana bočnich
Pak sem se zaměřil na žarovky a misto 5W tam majitel nacpal 10w a jakasi řj uvnitř vozu to vyhodnotila díky většímu odběru jako zkrat a odpojila přívody do světel
Poté co sem dal všude 5W žarovky zlikvidoval nákou tu hnilobu konektorú a natah jeden dolamanej kablík se auto rozsvítilo jak vánoční stromeček *smich*
Nemáš podobný problém?
Navic pokud si jednotka myslí že je někde něco ve zkratu tak ti proud nepustí ani když daš ty správný žarovky
Musíš svetla nejdřív vypnout a pak znova zapnout a teprv se to rozsvítí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]