Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
CHci se zeptat. Koupil jsem si auto z francie a je k němu servisní knížka i protokol o STK, ale když jsem volal na STK tak mi řekli, že tamauto nikdy nebylo.
Pak jsem volal do autorizovaného servisu protože mám servisní knížku a vtěch servisech auto také nebylo akorát tam bylo ve 160 tisících na rozvodech mi řekli. Nyní jsem na dveřích našel nálepku asistence volkswagen, kde je napsané 600 tisíc km v roce 2011. Je možné že někdo zfalšoval servisní historii ve volkswagnenu? aby tam bylo méně km?
to ano ale v servisu mi řekli, že to tam bylo ve 160 tisících v roce 2008 a na stítku dveří je 600 tisíc takže museli stočit. takže v servisu musí být chybné km
Vypískovat VIN do dveří až po bouračce a výměně dveří není problém. Nebo druhý dveře koupit holý a přehodit sko ze svých (často se jen lehce promáčkne bok dveří azbytek i se sklem je OK.
Zfalšovat protokol z TK je padělání veřejné listiny, to udělá jen magor.. Nemáš chybu v údajích? Může jít o překlep, na technický to nemělo RZ a ty jsi nehledal podle VIN apod.
Nečum na kilometry ale na aktuální stav.. Rozvody počítej že jsou ty z pravěku a neni od věci je udělat.. Servisky se falšujou běžně, tak ani nemá smysl na ně koukat.
No já už to auto mám 5 let ale nyní jsem si všiml toho štítku tak mi to je nějaké divné
Je to z francie a passat b5.5 1.9 tdi 96kw. rok 2002 ale v servise říkali, že tam bylo v roce 2008 a měli 160 tisíc ake to je divný když na štítku je 600 tisíc v roce 2011.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.