Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fichtl nejde do otáček

Od: josefjahoda odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Fichtl nejde do vysokých otáček. Chytne dobře mám plný plyn a je tak v polovicnich otáčkách. Prosím poraďte jsem bezradny zkusil jsem různě zvýšit snížit jehlu, přicpat filtr, zbrousit hlavu, vyměnit svíčku,fajfku a nic. Prosil bych o radu co ještě jiného mám udělat. Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

4x

Nastavit předstih a odtrh, pokud máš dobrý kondenzátor, tak ho tam dej. Nepřicpávat filtr-naopak ho na zkoušení sundat, ubíráš přicpáním "kyslík" pro hoření. Zbrousit hlavu-pokud to bylo jen srovnat rovinu, tak OK. Utěsnit pořádně mezírku mezi karburátorem a válcem, dříve se dával fíbr a patlal se hermetikem, dnes jsou silikony na motory. Benzín jaký tam má být v poměru s olejem také správně naředěn? Benzín přitéká, karbec čistý, výfuk vyčištěn? Jak vypadá indukční cívka v zapalování, není opálená izolace vodiče(může být načatá).

jirib
Odtrh na svíčce,odtrh na kontaktech přerušovače,bohatost směsi(jeden šroubek),vzduch(druhý šroubek).
Výška jehly už je jen detail.
Laborování k tomuto stroji patří...
josefjahoda
hodnocení

Kondenzátor jsem zkusil furt to stejné, cívka indukční taky ozkousena, svíčka fajfka též a nic
jirib
Hlavně předstih 1,6-1,9mm.

josefjahoda
hodnocení

Dobrý den, děkuji za rady. Dnes vyzkouším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]