Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mam problém s centrálním zavíraní vozu KIA Venga .Po výměně bateriíí,jsem už zavírání nerozhýbal.Zamykám klíčem (všechny dveře se zavřou).Dálkovým ovládáním se nic neděje ,ani nesvitnou boční světla.dálkáč při zmáčknutí jakehokoliv tlačítka svítí červená dioda.v Aute je namontováno ovládání KEETEC ,tlačítko je RC 380.Proměřil jsem pojistky které jsou od ovládání - jsou podproudem.Nevím zda jsou ještě nějaké pojistky v centrální skřínce.překvapuje mne že je všude kde mohu měřit proud .taky mne napadá ,zda nemohou být špatné baterie koupil jsem už druhé a pořád stejné.
Děkuji
Najít manuál/dokumentaci k ovládání a dle návodu zkusit spárovat. Je klidně možné, že se ovládání odpáruje. Pokud máte dvě ovládání, tak lze zjistit zádrhel, zda centrální jednotka či samotný ovladač. A ani není vyloučeno, že může být závada v centrální jednotce ovládání. To tam je Keetec namontován originál výrobcem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.