Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyndat zásuvku tažného zařízení?

Od: janad odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, poradil by mi prosím někdo, jestli jde a případně jak, lze vyklopit zásuvka k tažnému zařízení? Zásuvka je přímo za nárazníkem a vidlice se tam nevejde...ale vyklopit se mi také nedaří. Jestli je jen moc zrezlá nebo to prostě někdo namontoval takhle chytře. Auto mám chvíli, je to jedničková Octavia a TZ má v techničáku zavedené, jako sundavací. Moc děkuji za jakoukoliv řadu, Jana.
Jak vyndat zásuvku tažného zařízení?
Jak vyndat zásuvku tažného zařízení? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Ja to mam podobny je to vyklopný
Asi to bude zrezlí a bude to chtít řadně zabrat
Nejdřív bych to prostřikal nakym uvolnovačem zrezlích šroubú

hodnocení

4x

Takže buď CocaCola nebo WD40...a je to...po pár minutách rozhýbat s trochou síly

hodnocení

1x

Na první fotce je jasně vidět, že tam je otáčecí čep, který je zarezlý. Fotka je vynikající, teď již jen šikovnost a síla, rozbýhat zarezlý čep.

janad
hodnocení

Vy jste zlatí, děkuji. WD tam je nastříkané, tak snad se brzy povolí. To mám radost, děkuji.

šikula, určitě to zvládnete...

netahej jen dolů. Rozhýbávej tam i zpět. Tedy i dovnitř tlač. Ne pouze ven a nesnaž se to vytáhnout hned našup. Pocukávej a u toho prostříkávej a nech působit.

Chce to trpělivost, aby to všude vyvzlínalo.;)

vendaz
hodnocení

0x

spíš než WD . bych použil trochu brzové kapaliny - zatím nikdy nezklamala :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]