Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vsude jina STK

Od: zao odpovědí: 4 změna:
Koupil jsem auto z bazaru.
V VT prukazu mam STK do 7/2023
Ale vylepena je nalepka s ukoncenim 6/2022?
Jak je to mozne? Nesedelo by to ani na roky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

glyx
hodnocení

1x

V techničáku máš u každé technické kontroly datum provdení. K tomu si připočítej dva roky a zjistíš, kde je chyba.

hodnocení

0x

Stane se to uplne v pohode.

Zkusenost 1. - nalepka spravne, v TP se prepsali o rok

Zkusenost 2. z jineho STK - nalepka spatne (moto na 2 roky misto 4), v TP datum take spatne a navic zase uplne jinak nez na nalepce

Pokazde jsem si toho nastesti vsiml vcas a nechal si to opravit.

Je zkratka potreba si na to davat pozor*nevi*

makk
hodnocení

0x

Může to souviset s prodloužením STK za dob COVIDu. Kdo to do toho TP zapsal? STK nebo magistrát?

Za dob Covidu? Nikdo! Nikdo to nikam nezapisoval! Jediné co se zapisovalo byly motorky,ale nemělo to s Covidem nic společného.. Prostě prodloužili lhůtu z dvou let na čtyři..A ten kdo si udělal novou STK v rozmezí xy (přesně to nevím),tak si zašel na magistrát a tam to paní jen propiskou přepsala z dvou let na čtyři..bez razítka..jen propiska..Byl jsem tam osobně,tak to vím! Třeba na jiném magistrátu dali i razítko, nevím..Jo a SPZ..RZ jste musel mít ssebou..na ní dali nálepku se "správným datem platnosti" tj.místo dvou let čtyři roky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]