Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford Transit 2.4 TDCI

Od: pavelkrnovsky odpovědí: 1 změna:
Zdravím přátelé, zajímali by mě zkušenosti ostatních. Mám Transit 2.4 TDCI 103kw 2007 ročník a má najeto 235 000 a původní vstřiky. Zajímalo by mě, kdy se dá očekávat jejich výměna a jestli mě na to to auto nějak upozorní třeba kouřem a podobně. A v kolika kilometrech jste měnili vy? Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

0x

Mam TDCi 2.2 114kW. Rada Puma. No, kdyz budes lit kvalitni naftu, nebo aditiva, nemusi Te to potkat treba nikdy. To je tezke rict tak z hlavy. Muzes to poznat podle studenych startu v zime. Na 5tku do kopce to poradne zaslapnout a nutit ten motor podat co nejvetsi vykon. V pripade projevujici se zavady motor padne do nouzaku. Bud maly tlak nafty(nafta vali prepadem), nebo treba regulace turba. Potom si muzes udelat prepadovy test. Na internetu je dost navodu jak nato. Jde o zkousku tesnosti vstriku, zda moc nepropousti do zpatecky. Taky ty vstriky muzou byt mechanicky hlucnejsi, lidove receno zacinaji cvakat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]