Ahojte, mám dotaz. Z číny jsem měla objednaný klíč i s vyfrézováním. Fréz super, ale při spárování u známého co na to má vybavení bez úspěchu. Já u toho bohužel nebyla, ale otec s přítelem přišli s tím, že to je údajně klíč na facelift... Bohužel to mi při objednávání v pozdních večerních/ranních hodinách nedošlo, že to může mít vliv. :D Jedná se o Octavii II 2006, předfacelift, 2.0TDI, BKD. A tak si jdu o radu a doufám, že by někdo zde věděl, jaký kód tý elektroniky v klíči musím vybrat, aby to spolu komunikovalo a šlo naprogramovat? Tohle řešíme doma poprvé, auto jsme koupili jako pracanta na barák v hrozným stavu a už se blížíme do konce, ale má jen jeden klíč a tak chceme mít rezervu kdyby náhodou. Předem díky za rady.
A jestli chcete parovat dalkové ovladaní tak musíte mít dálku co poběží na stejné frekvenci jako to originální ovládání
amater*
To vsechno vim, bohuzel ale na puvodnim klici nic k vycteni neni, na mym aute nejake info na klicich mam, tady ale nic neni, mozna to je uz vydreny vzhledem k veku auta :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.