Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkový klíč pro octavia II 2006

Od: amater* odpovědí: 5 změna:
Ahojte, mám dotaz. Z číny jsem měla objednaný klíč i s vyfrézováním. Fréz super, ale při spárování u známého co na to má vybavení bez úspěchu. Já u toho bohužel nebyla, ale otec s přítelem přišli s tím, že to je údajně klíč na facelift... Bohužel to mi při objednávání v pozdních večerních/ranních hodinách nedošlo, že to může mít vliv. :D
Jedná se o Octavii II 2006, předfacelift, 2.0TDI, BKD.
A tak si jdu o radu a doufám, že by někdo zde věděl, jaký kód tý elektroniky v klíči musím vybrat, aby to spolu komunikovalo a šlo naprogramovat?
Tohle řešíme doma poprvé, auto jsme koupili jako pracanta na barák v hrozným stavu a už se blížíme do konce, ale má jen jeden klíč a tak chceme mít rezervu kdyby náhodou.
Předem díky za rady. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

1x
Potřebujete správný transporder, čip immo. Nebo v tom klíči není.

hodnocení

1x
A jestli chcete parovat dalkové ovladaní tak musíte mít dálku co poběží na stejné frekvenci jako to originální ovládání
amater*
hodnocení

To vsechno vim, bohuzel ale na puvodnim klici nic k vycteni neni, na mym aute nejake info na klicich mam, tady ale nic neni, mozna to je uz vydreny vzhledem k veku auta :/

koukám na díly a píšou že do roku 2009 by to mělo jet na 433mhz

duležity je při párování nejdřív smazat adaptace a až poté párovat dálku

hodnocení

0x

1. správný transpondér

timextrade.cz/...

Originály lze přizpůsobit pouze jednou a pak se zamčou, takže jsou na výměnu pro další auto.

2. dálka se správnou frekvencí. Frekvence je napsána na obalu klíče po rozpůlení vystřelováku nebo na boku Y podkovy, ale tu už OII nepoužívala.

Vždy je potřeba smazat staré klíče zápisem 0, ale to by měl každý vědět, kdo klíče koduje.

Předface měl i 315MHz

skoda-dily.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]